Çok tatlı bu çocuk yaaa maşAllahAaaa @serhatt da böyle kabus görmüş dün @MasacRE @dreamy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Forumdash @Alos @DarkLegenD @Sherlock
Reelde öpmeyi tercih ederim.Aaaa @serhatt da böyle kabus görmüş dün @MasacRE @dreamy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Forumdash @Alos @DarkLegenD @Sherlock
@serhatt'ın kabusları bi de parlakların yanında ecünnü görmekAaaa @serhatt da böyle kabus görmüş dün @MasacRE @dreamy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Forumdash @Alos @DarkLegenD @Sherlock
Aynen...@serhatt'ın kabusları bi de parlakların yanında ecünnü görmek
Çok tatlı bu çocuk yaaa maşAllah
Reelde öpmeyi tercih ederim.
Vaay. İlk oyunu kadınlar kazanmış, erkekler de güzel başlamış.
Papatyam@serhatt'ın kabusları bi de parlakların yanında ecünnü görmek
Üzmeyin şöyle tatlışları.Papatyam
Survivor Diyalogları Official (@SurvivorDiyal0g) Tweetledi: Yunus Emre:" Çok şey diyesim var ama diyemem. Çünkü başım ağrır Ağrı dağı içinde saçım ağrır her ihale bana kalır. O yüzden kalmasın bana ihale"
#SurvivorAllStar2022 #SurvivorAllStar #Survivor2022alltar https://t.co/PciVY3IcI2
4 metre 30 santimMert ne güzel atladı öyle.
Mesafe değil de atlayışı güzeldi.4 metre 30 santim
Bu konuda diyebileceğim,YEN, BÖLÜM FRAGMANI
Kesinlikle. Kendi haline bakmadan milletin özel hayatına karışmaya devam ediyor. Bu konu ile ilgili keşke bir uyarı gelse şahsa da sussa.Sude, Makbuleye rağmen herşeyi kabul ettiyse Nisanın uzatması kadar saçma birşey yok. Sude kabullenmiş sana ne daha.. İhale kaldı Nisaya.
Nisa bir arkadaşın yapacağı şeyi yaptı uyardı yani daha havaalanında mert makbuleye seni seviyorum demiş eğer Sude bunları bilerek mert ile birlikteyse bir söz ile tanımlayabilirim ama ceza yerim.Bu konuda diyebileceğim,
Sude, Makbuleye rağmen herşeyi kabul ettiyse Nisanın uzatması kadar saçma birşey yok. Sude kabullenmiş sana ne daha.. İhale kaldı Nisaya.