Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kırk yılın başı gollü beraberlik dedik, onda da Mustafa'nın beceriksizliğine takıldık.

Süper lig 10. Haftayı geride bıraktık. Yarın başlayacak olan 11. Hafta için tahminleri unutmayın.

Bu hafta muhteşem tahminleri ile @emreemreu damga vurdu ve 19 puan ile sezonun rekorunu kırdı. emreemeu ayrıca 9 basamak yükselerek 5. sıraya yükseldi. Onu 7 sıra yükselme ile @bazinga takip etti.
İlk 4 değişmedi fakat @Dosi , @Maskeli Fedai ile farkı bir puan eksiktip @Araf ile bir puan farkı açtı. Haftanın en sert düşüşünü @Tolstoyevski 7 sıra birden yaşadı.

IMG_20211028_205706.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

Süper lig 10. Haftayı geride bıraktık. Yarın başlayacak olan 11. Hafta için tahminleri unutmayın.

Bu hafta muhteşem tahminleri ile @emreemreu damga vurdu ve 19 puan ile sezonun rekorunu kırdı. emreemeu ayrıca 9 basamak yükselerek 5. sıraya yükseldi. Onu 7 sıra yükselme ile @bazinga takip etti.
İlk 4 değişmedi fakat @Dosi , @Maskeli Fedai ile farkı bir puan eksiktip @Araf ile bir puan farkı açtı. Haftanın en sert düşüşünü @Tolstoyevski 7 sıra birden yaşadı.

Ekli dosyayı görüntüle 110704

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
@Dosi kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsediyor ya, çok komik. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Amanıın sürünüyorum resmen beni bu beşiktaş yaktı ahh ahh kaç haftadır yener dediğim olmadık takımlara yenildi sen kalktı galatasarayı yendi sonsuz aşk işte atsan atılmaz satsan satılmaz napcan :bilmem: 🙄

• Güldürdün
xdragxx şeklen buradadır, xdragxx'nin büyüklüğü burada olmayı kabul etmez. Biz ruhen burada değiliz ve ruhen olmadığımız yerde, şeklen de olmayacağız. Biz hedeflediğimiz puanları alabilecek, büyük bir takımız."

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Forumda böyle birisi yoksa eğer, haksız rekabet oluyor biraz. Adam bildiğin döktürüyor. :A Başlangıçta @Felon sanmıştım ama o da askerde çıktı. :A
Yok kendisi forumdan biri değil. Diyorum ya senelere dayanan ve farklı yerlerde tahmin yarışmalarına katılan biri :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Yok kendisi forumdan biri değil. Diyorum ya senelere dayanan ve farklı yerlerde tahmin yarışmalarına katılan biri :A
Bizim yarışmayı nereden bulmuş acaba, o da ilginç. :A Hayır mesela unvan verilecek, kimseye verilmeyecek o zaman birinci olursa. :A Keşke sadece forumdakiler katılsaydı. :A

• Güldürdün

Ekli dosyayı görüntüle 110704

Zayıf rakiplerime acımamışım yine :A

• Güldürdün
Bize avantaj değil, o olmasaydı mesela birinci olma şansımız olurdu. :A

Geçen sene ilk yarı sonu zirvede olan benim durum 13 maç 0 puan alarak berbat hale gelmişti :A
------

O zaten yok gibi :A @Tolstoyevski açıkla :A

O birinci olursa bile 2. olan kişiye forumda şampiyon etiketi verilecek çünkü forumdakiler içinde şampiyon olmuş oluyor :A Ayrıca haksızlık yok bence, forum ziyaretçilerinin de katılması rekabeti eğlenceli kılıyor :A

O birinci olursa bile 2. olan kişiye forumda şampiyon etiketi verilecek çünkü forumdakiler içinde şampiyon olmuş oluyor :A Ayrıca haksızlık yok bence, forum ziyaretçilerinin de katılması rekabeti eğlenceli kılıyor :A
Yine de zirvede bir yabancıyı görmek moral bozucu. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...