STARAN falanda etiketliyordu?? Ve neden mi haberiniz olsun diye etiketlemişimdir başka neden etiketleyin?Niye etiketledin herkesi?
Hayır yapmıyordu. O etiket listesini biz yöneticiler reyting oranlarını konuya eklediğimiz zaman yapıyoruz@STARAN falanda etiketliyordu?? Ve neden mi haberiniz olsun diye etiketlemişimdir başka neden etiketleyin?
Haa pardon kusura bakmayınHayır yapmıyordu. O etiket listesini biz yöneticiler reyting oranlarını konuya eklediğimiz zaman yapıyoruz
Şimdi ne yapayım sileyim mi kalsın mıHaa pardon kusura bakmayın
Sildim ben. Fazladan bildirim ile üyeleri rahatsız etmeye gerek yokŞimdi ne yapayım sileyim mi kalsın mı
Nasıl sildinSildim ben. Fazladan bildirim ile üyeleri rahatsız etmeye gerek yok
Silme yetkim var.Nasıl sildin
Bilmiyordum. 1 emoji göz yormuyor mu?. Yani bazı şeylere gülüyorumSilme yetkim var.
Bu arada her mesaja o 2 emoji birden ayarlaman göz yoruyor
Çok mu gülüyorsun yazarken
85 ve 86. bölümde çıkışını sürdürür. Sonrasından pek emin değilim.Yasak Elma 1-2 haftaya en az 1 grupta zirveye çıkar bence, ilgi çekici bölümler geliyor
Yok istediğin gibi yazda. Biraz farklı görünüyor her mesaja aynı emojiler olunca. Ciddi mesajda bile olunca biraz farklı geldi bana. Nasıl rahat ediyorsan öyle yapBilmiyordum. 1 emoji göz yormuyor mu?. Yani bazı şeylere gülüyorum
Yok ben kimseyi etiketlemiyorum.STARAN falanda etiketliyordu?? Ve neden mi haberiniz olsun diye etiketlemişimdir başka neden etiketleyin?
Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1 Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak85 ve 86. bölümde çıkışını sürdürür. Sonrasından pek emin değilim.
Kerim karakteri devam edecek mi o da belirsiz gibi.
Bu ara izlemiyorum diziyi ama son sahneye baktım fragman beni heyecanlandırmadı. 85. bölümde dönerim diziye
Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu ben de bildiğimden baktım gerçi.Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1 Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak
Ben de heyecanla Halit'in ölmesini ve kızların hapise düşmesini bekliyorum. Zaten şu son 2-3 bölümde zorlama ve saçma bir senaryo var ama Halit öleceği ve senaryo değişeceği için görmezden geliyorumSon sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir