2 Kasım 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Yanımda Kal ( TV'de ilk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Yasak Elma 1-2 haftaya en az 1 grupta zirveye çıkar bence, ilgi çekici bölümler geliyor :D
85 ve 86. bölümde çıkışını sürdürür. Sonrasından pek emin değilim.
Kerim karakteri devam edecek mi o da belirsiz gibi.
Bu ara izlemiyorum diziyi ama son sahneye baktım :A fragman beni heyecanlandırmadı. 85. bölümde dönerim diziye :A

85 ve 86. bölümde çıkışını sürdürür. Sonrasından pek emin değilim.
Kerim karakteri devam edecek mi o da belirsiz gibi.
Bu ara izlemiyorum diziyi ama son sahneye baktım :A fragman beni heyecanlandırmadı. 85. bölümde dönerim diziye :A
Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1 :A Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1 :A Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak :A
Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu :A ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım :A
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir :A

Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu :A ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım :A
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir :A
Ben de heyecanla Halit'in ölmesini ve kızların hapise düşmesini bekliyorum. Zaten şu son 2-3 bölümde zorlama ve saçma bir senaryo var ama Halit öleceği ve senaryo değişeceği için görmezden geliyorum :A
Eğer yapımcı tadında bitiricem demezse bence de 5.sezon olur ama kadında olduğu gibi yüksek reytinglerle de bitirebilirler, belli olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İnanılmaz sıkıcı bir yarış. Kanal D iki haftadır TV'de ilk filmlerle nabız yokluyor Bir Annenin Günahı bu güne gelirse belki biraz hareketlenir ortalık.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24