2 Kasım 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Yanımda Kal ( TV'de ilk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Sefirin Kızı

• Beğendim
Reactions: STAR
Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu :A ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım :A
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir :A
erdal özyağcılarda gelecek..berk oktayda gelebilir yasak elmaya..daha öncede yazmıştım kaya ve ender ayrılırsa .ender talat bulutun peşine düüşer düştüde

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben de heyecanla Halit'in ölmesini ve kızların hapise düşmesini bekliyorum. Zaten şu son 2-3 bölümde zorlama ve saçma bir senaryo var ama Halit öleceği ve senaryo değişeceği için görmezden geliyorum :A
Eğer yapımcı tadında bitiricem demezse bence de 5.sezon olur ama kadında olduğu gibi yüksek reytinglerle de bitirebilirler, belli olmaz :A
Senaryo değişeceği için o hapis kısmı biraz hayal olacak gibi. Veya Halit nedeni ile geçici girerler :A
Halit'in fakirleşme kısmı bile yarım yamalak oldu.
Umarım bu sezon son olur. Yeter. Ben senelerce 1 diziye bağlı olmak istemiyorum :A zaten geçen sene başlamıştım ve hiç sıkmamıştı

Senaryo değişeceği için o hapis kısmı biraz hayal olacak gibi. Veya Halit nedeni ile geçici girerler :A
Umarım bu sezon son olur. Yeter. Ben senelerce 1 diziye bağlı olmak istemiyorum :A zaten geçen sene başlamıştım ve hiç sıkmamıştı
haftaya yasak elma'm şöyle alır. :bhr::bhr::Z 6.50 6.35 6.65 @Angelica @Emre Ozansoy

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi

Hayal olmayacak bence üçüde hapise girecek diye düşünüyorum ama bakalım hangisi olacak hayalde olabilir belli olmaz işleri :A bu sezon sonmuş zeynep bitecekmiş

• Güldürdün
Akşam bölüm çok iyiydi Sancarın uçurumdan düşmesi herkesi merakta bırakınca
bölümde yükseldi :D

Hayal olmayacak bence üçüde hapise girecek diye düşünüyorum ama bakalım hangisi olacak hayalde olabilir belli olmaz işleri :A bu sezon sonmuş zeynep bitecekmiş
Hayal derken yani bir rüya olarak gösterecek manasında demedim. Halit'in fakirliği gibi geliştirebilirler.
Son sezon olarak deniliyor ama FOX TV dizileri reyting düşmeden bırakmıyor :A
Kadın dizisi tökezledi sonra yılbaşı bitecek deyip senaryo hızlandırılınca yüksek reyting ile bitmiş oldu. Uzatılsaydı erirdi.
Yasak Elma o da bu kadro ile devam etseydi yılbaşını zor görürdü. Doğru hamleler yapılacak artık.

Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu :A ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım :A
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir :A
Hortlayasıca gebermek bilmedi. :A

• Güldürdün