erdal özyağcılarda gelecek..berk oktayda gelebilir yasak elmaya..daha öncede yazmıştım kaya ve ender ayrılırsa .ender talat bulutun peşine düüşer düştüdeSon sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir
Senaryo değişeceği için o hapis kısmı biraz hayal olacak gibi. Veya Halit nedeni ile geçici girerlerBen de heyecanla Halit'in ölmesini ve kızların hapise düşmesini bekliyorum. Zaten şu son 2-3 bölümde zorlama ve saçma bir senaryo var ama Halit öleceği ve senaryo değişeceği için görmezden geliyorum
Eğer yapımcı tadında bitiricem demezse bence de 5.sezon olur ama kadında olduğu gibi yüksek reytinglerle de bitirebilirler, belli olmaz
haftaya yasak elma'm şöyle alır. 6.50 6.35 6.65 @Angelica @Emre OzansoySenaryo değişeceği için o hapis kısmı biraz hayal olacak gibi. Veya Halit nedeni ile geçici girerler
Halit'in fakirleşme kısmı bile yarım yamalak oldu.
Umarım bu sezon son olur. Yeter. Ben senelerce 1 diziye bağlı olmak istemiyorum zaten geçen sene başlamıştım ve hiç sıkmamıştı
Şuan iyiler zaten. 85 ve 86, bu bölümleri merak ediyorumhaftaya yasak elma'm şöyle alır. 6.50 6.35 6.65 @Angelica @Emre Ozansoy
oyun içinde oyun entrrıka içinde enrrıka var haber sitelerine konu olduŞuan iyiler zaten. 85 ve 86, bu bölümleri merak ediyorum
Senaryo değişeceği için o hapis kısmı biraz hayal olacak gibi. Veya Halit nedeni ile geçici girerler
Halit'in fakirleşme kısmı bile yarım yamalak oldu.
Umarım bu sezon son olur. Yeter. Ben senelerce 1 diziye bağlı olmak istemiyorum zaten geçen sene başlamıştım ve hiç sıkmamıştı
haftaya yasak elma'm şöyle alır. 6.50 6.35 6.65 @Angelica @Emre Ozansoy
Hayal derken yani bir rüya olarak gösterecek manasında demedim. Halit'in fakirliği gibi geliştirebilirler.Hayal olmayacak bence üçüde hapise girecek diye düşünüyorum ama bakalım hangisi olacak hayalde olabilir belli olmaz işleri bu sezon sonmuş zeynep bitecekmiş
Hortlayasıca gebermek bilmedi.Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım
Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir