Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 6.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi teşekkürler.:bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Düşersem sebebi sensin. :A Kem gözlü @Dosi
Dur bu Genelde zehirli ok.
Düşersen bundan dolayı düş :A
:
çok iyi gidiyorsun
Kg96RQ.gif

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
6.Hafta Sonuçları belli oldu.

Genel olarak yüksek puanların alındığı bu hafta çoğu maç yarışmacıları yanıltmadı.

Haftaya 9 maçın 7’sinde doğru tahmin yaparak tıpkı geçen haftaki gibi haftayı zirvede tamamlayan
@12.Adam damga vurdu. Kazandığı 15 puanla şimdiye kadar bir hafta içinde kazanılan en yüksek puana erişmiş oldu.

Jm5iZ7Pi.jpg_small.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot

6.Hafta Sonuçları belli oldu.

Genel olarak yüksek puanların alındığı bu hafta çoğu maç yarışmacıları yanıltmadı.

Haftaya 9 maçın 7’sinde doğru tahmin yaparak tıpkı geçen haftaki gibi haftayı zirvede tamamlayan
@12.Adam damga vurdu. Kazandığı 15 puanla şimdiye kadar bir hafta içinde kazanılan en yüksek puana erişmiş oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 94315
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
Daha iyi bir sonuç bekliyordum... Ama zirvede büyük bir kapışma var diyebiliriz... :A @12.Adam da bi anda nereden çıktıysa fırlamış altımıza... :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Daha iyi bir sonuç bekliyordum... Ama zirvede büyük bir kapışma var diyebiliriz... :A @12.Adam da bi anda nereden çıktıysa fırlamış altımıza... :A @Dosi
2 hafta toplam 28 puan aldı normal :A

Ben ve sen arasında da rekabet heyecanlı, bir hafta sen diğer hafta ben öne geçiyorum ama ilerde dururum gibi :T:
Hedef ilk 10 içerisinde bulunmak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
2 hafta toplam 23 puan aldı normal :A

Ben ve sen arasında da rekabet heyecanlı, bir hafta sen diğer hafta ben öne geçiyorum ama ilerde dururum gibi :T:
Hedef ilk 10 içerisinde bulunmak :A
Kesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse... :A

Aynen güzel bir rekabet var diyebiliriz ama benim gözüm yukarılarda... :A İlk 10 falan kesmezzz... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse... :A

Aynen güzel bir rekabet var diyebiliriz ama benim gözüm yukarılarda... :A İlk 10 falan kesmezzz... :A
Az bile yazmışım, 28 puanmış :A

Yok ben herzaman az ile yetinmeyi bilirim. Beklentim olmayınca da daha iyi sonuçlar alıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

Nasıl kokularmış :A bakim?

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...