Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

Bu arada malum savaş sahnesi telif yemesin diye afiş modu sürekli yansıdı ama beklemediğimiz yerlerden yedik golleri sonuç olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu arada malum savaş sahnesi telif yemesin diye afiş modu sürekli yansıdı ama beklemediğimiz yerlerden yedik golleri sonuç olarak. :A
O sahne çok uzun sanki :A sonda da sen ve Aykut'un programı bir kaç saniye kalabilirdi. Hızlı geçiş olmuş :A
Tabutçulardan da vazgeçmemişsin :A

Diss tanıtımındaki arka plana birde forumdaki diss alan görüntüleri ekleseydin...:) :) :) Ama gaza geldim..günü geçmese ben bile katılmak istedim valla :D :D

Diss tanıtımındaki arka plana birde forumdaki diss alan görüntüleri ekleseydin...:) :) :) Ama gaza geldim..günü geçmese ben bile katılmak istedim valla :D :D
Geç değil. İstiyorsan katıl. En son attığım bir SS var konuda, o şekilde atarsan olur. Ağustos'ta alınan dissleri saymamak için şart o şekil😊

O sahne çok uzun sanki :A sonda da sen ve Aykut'un programı bir kaç saniye kalabilirdi. Hızlı geçiş olmuş :A
Tabutçulardan da vazgeçmemişsin :A
Diss savaşları da çok uzun süren bir periyotta gerçekleştiği için, hem de epik bir sahne olduğu için biraz uzun oldu evet. :A Ama konuda da belirttiğim gibi bu hayatımdaki ilk video denemem oldu ve bu da tanıtım versiyon 1.05. İleride daha gelişmiş ve amaca yönelik sürümler gelebilir tabi telif problemleri bezdirmezse. :A

Diss savaşları da çok uzun süren bir periyotta gerçekleştiği için, hem de epik bir sahne olduğu için biraz uzun oldu evet. :A Ama konuda da belirttiğim gibi bu hayatımdaki ilk video denemem oldu ve bu da tanıtım versiyon 1.05. İleride daha gelişmiş ve amaca yönelik sürümler gelebilir tabi telif problemleri bezdirmezse. :A
Sadece fotolarlada arkada fon müziği ile yapabilirsin. Ozaman telif sorunu olmaz :A
Eskiden bilgisayarım varken benimde elimden geliyordu böyle işler :S
Zamanında bir novel yazmıştım. Onu animasyon ile video hazırlamıştım. Ayarladığım fotolar hepsi eski bilgisayarda kayboldu. Belki ilerde türkçe versiyonunu yapabilirim mobilden yapabilirsem. Kısa bir şekilde .

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Sadece fotolarlada arkada fon müziği ile yapabilirsin. Ozaman telif sorunu olmaz :A
Eskiden bilgisayarım varken benimde elimden geliyordu böyle işler :S
Zamanında bir novel yazmıştım. Onu animasyon ile video hazırlamıştım. Ayarladığım fotolar hepsi eski bilgisayarda kayboldu. Belki ilerde türkçe versiyonunu yapabilirim mobilden yapabilirsem. Kısa bir şekilde .
Evet ama öyle de sunum gibi oluyor, hayır anlamadığım 10-12 saniyelik ses için neden telif atıyorlarsa üstelik para kazanma modu filan da kapalı neyin hırsıysa bu artık. :A

Evet güzel olur hatta kanalında bir program bile olabilir öyle yaptığın animasyonlardan 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet ama öyle de sunum gibi oluyor, hayır anlamadığım 10-12 saniyelik ses için neden telif atıyorlarsa üstelik para kazanma modu filan da kapalı neyin hırsıysa bu artık. :A

Evet güzel olur hatta kanalında bir program bile olabilir öyle yaptığın animasyonlardan 😱 :A
2017'de düşünmüştüm ve vardı hazırda fotolar. Türkçe çeviri ile paylşacaktım ama sonra kaldı öyle ve bilgisayar bozulunca gitti herşey😏
Aklımda var birşeyler. İlerde yapabilirim benzer bir şey

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Güzel olmuş elinize sağlık... @Tolstoyevski @Dosi
Baya çok içerikli güzel bir kanal yeni sezonun lider koltuğuna aday....:bhr:

Güzel olmuş elinize sağlık... @Tolstoyevski @Dosi
Baya çok içerikli güzel bir kanal yeni sezonun lider koltuğuna aday....:bhr:
Kanalımız Haziran ayında başladı ve başlar başlamaz liderlikten inmedi :A @xdragxx 'in programı Cevapsız Sorular sadece 1 Konuklu olmasına rağmen açık ara zirve yaptı hep. Artık reyting sisteminde yokuz ama tüm yapımların damga vurduğu haftalık enlerde de belli oluyor. Az ve öz programlarımız var :bhr: @xdragxx ve @Tolstoyevski 'yi zorlamıyorum. Nezaman isterlerse ozaman yeni bölümlerle gelecekler :A

İddiasız olduğunu söyleyen @Tolstoyevski 'nin programıda çok iyi hit aldı ilk bölümde. Benim çerezlik programlarım bile beklentimin üstünde oluyor :A
Maşallah diyelim :A
Kg96RQ.gif

Eline sağlık @Tolstoyevski, ilk denemene göre baya iyi olmuş. :)

Diss Savaşları merakla bekleniyor. :A @Dosi