Geçen sefer herkesi anında açıklamamıştım. Bu kez de duruma göre öyle yapabilirim
Sunucu sensin nasıl istersen
Geçen sefer herkesi anında açıklamamıştım. Bu kez de duruma göre öyle yapabilirim
@Sherlock @Forumdash isteksizseniz bildirin yarışmadan atayım
Ben programa ilgisiz kalanlara kapının yolunu göstermeyi iyi bilirim
Konuya atılacak tepkiye kararsızlığın gibi.İsteksizim...
Konuya atılacak tepkiye kararsızlığın gibi.
Anladım.
31 Temmuz tarihine kadar düşün. SS atmazsan otomatikmen yarışmadan çekilmiş olursun zaten 😊 hatırlatma yapılmayacak artık. 179. Mesajdaki bilgilendirmeyi okuyabilirsin
Arkadaşlar en son 31 Temmuz tarihine kadar bana diss sayınızı özelden SS ile bildirmeniz gerekir. Ben bir süre giremem veya diss almam diyorsanız bugünden de yollayabilirsiniz. Yalnız SS'de hesabın sizin hesap olduğunu belli edecek şekilde alın.
NOT: Artık hatırlatma yapmayacağım. Yollayan kişilerle yolumuza devam edeceğiz.
Ben kendi diss sayımıda @The_Erinch 'e SS alarak atarım. Kendimi kayırmadığımı görün diye zaten sonuç gecesi sizlerle de paylaşırım. Vazgeçen olduysa belirtebilir.
Katılım göstermek isteyen varsa en son 31 Temmuz'a kadar kabul olunur.
Bilmeyenler için anlatayım Nerden bakılır ve nasıl SS alacağınızı. :
Öncelikle şu kısımda Reactions Received kısmında disslere ulaşırsınız ve sonrada bir sonraki SS şeklinde alıp bana özelden atın.
Sakın diss sayınızı ifşa etmeyin kimseye.
Ekli dosyayı görüntüle 90113
Ekli dosyayı görüntüle 90114
@MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @Bully @eskici @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica @Aserat ve katılmak isteyenler
Detaylara buradan da bakabilirsin...Telefondayım, dokunmatik ekran mevcut... Ondan öyle oldu...
Teşekkür ediyorum Tripsi hanım...
Detaylara buradan da bakabilirsin...
Konuda 4 ayrı yerde etiketlendin, bunlardan 2 tanesi sana özeldi.Demek bana özel bilgilendirme yok, tekrardan teşekkür ediyorum. Bakarım artık...
Konuda 4 ayrı yerde etiketlendin, bunlardan 2 tanesi sana özeldi.
Rica ederim. Bakarsın artık...
Canım da çekmişti iyi oldu
Canım da çekmişti iyi oldu
Bu arada 14 kişi olduk. Rekabet çok kızışmış. Bazı diss sayıları çok şaşırtıcı
Geçen sezon hepimiz 1 yılda zar zor 50-70 falan yapmıştık. Şimdi Survivor'un etkisiyle 7 ayda uçtu herkesİlginç... Survivor sağ olsun benimki de arttı bir miktar, geçen sezon baya düşüktü sanırım.
@eskici yarışmacı olacağını bilseydi atmazdı. Şimdi sen bunu belirtince gidip disslerini geri almasın 😱 hemen SS al azalmadan @MasacREEkli dosyayı görüntüle 90185
Hazır yeri gelmişken efsaneyi hatırlayalım, @eskici programın kazancından pay almalı. Bu tehlikeli teşebbüsten hepimiz etkilenmiştik, hey gidi günler...
@MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @DarkLegenD @The_Erinch @Özgür @Emre Ozansoy ve hatta bugüne kadar ağzından tek bir kötü laf dahi çıkmamış olan @12.Adam bile bu saldırıdan nasibini almıştı...
Geçen sezon hepimiz 1 yılda zar zor 50-70 falan yapmıştık. Şimdi Survivor'un etkisiyle 7 ayda uçtu herkes
Daha geçen hafta bir akşam 20 diss kaptım
Biz diss yemek için 40 takla atıyoruz, sen hazırdan almışsın söyleniyorsunAslında sebepsiz yere diss yemeyi sevmem ama Survivor sağ olsun, fikrim alınmadı bile bu konuda. Yapıştırdılar geçtiler.
Ekli dosyayı görüntüle 90185
Hazır yeri gelmişken efsaneyi hatırlayalım, @eskici programın kazancından pay almalı. Bu tehlikeli teşebbüsten hepimiz etkilenmiştik, hey gidi günler...
@MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @DarkLegenD @The_Erinch @Özgür @Emre Ozansoy @xemrexxx ve hatta bugüne kadar ağzından tek bir kötü laf dahi çıkmamış olan @12.Adam bile bu saldırıdan nasibini almıştı...
Şimdi işine yarayacak işte bu disslerEkli dosyayı görüntüle 90185
@MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @DarkLegenD @The_Erinch @Özgür @Emre Ozansoy @xemrexxx ve hatta bugüne kadar ağzından tek bir kötü laf dahi çıkmamış olan @12.Adam bile bu saldırıdan nasibini almıştı...