Talep sizden yapması benden. Olmadı bir haftalık bir etkinlik olurBen çok anime karakteri bulurum bu arada, ona girersek çıkamayız yani...![]()
Biz kendilerini sanatçı ve yüz güzelliği üzerinden gösterip, öyle resmettik. Sen hemen işi başka noktalara taşıyorsan benim suçum ne...Bizim derdimiz SABAR...
![]()
Yeni kanal açıyorum. Dertlerini paylaş bizimle isimli bir program yaparım konuk olursunAnlatmakla bitmez boşver![]()
İçime sinen bir tercih oldu, forumdaki Zeynep Bastık sevgisini kullanmak istedim.Daha gelip sana çemkirecektim ama sonra iyi bir tercih yaptığını gördüm![]()
Benim için fark etmez ama illa talep edeceğim diye de şaapmam yani.Talep sizden yapması benden. Olmadı bir haftalık bir etkinlik olur![]()
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...Hepimiz bir parça sapığız, birbirimizi kandırmaya gerek yok...![]()
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...![]()
Puanlamamı verdim. Memnun kalırsın kesin. Özel not yazdımİçime sinen bir tercih oldu, forumdaki Zeynep Bastık sevgisini kullanmak istedim.En bilindik performansı da Felaket zaten.
![]()
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...![]()
@Dosi hanım... Gerekli GIF'i alabilir miyiz...
Boş yapıyorsun, yap...@Dosi hanım... Gerekli GIF'i alabilir miyiz...
O kesin yapalım der ben de katılırım zaten kendisine, sorun yok...@Tolstoyevski onuda dinleyelim![]()
Adam bağımsız takılmış ama hepsi demesek bile çoğu gerçekten güzel diyebiliriz...
Anlatmayı pek sevmem benYeni kanal açıyorum. Dertlerini paylaş bizimle isimli bir program yaparım konuk olursun![]()
İsimleri tek yazsana kopyalamak zor mavi spoi olunca