Yok sonuc dogru maalesef, iki kisinin yerini karistirmisim.
Üzülmüyordum o kadar açıkçası.
Bugün zor bir gün geçirdin normal.Yok sonuc dogru maalesef, iki kisinin yerini karistirmisim maalesef.
Hayır saçma bir nedenden dolayı eleneceğim için üzüldüm ama ayrıyetten bir üzüntüm olmadı hemen geçti. Sağolun. @Forumdash @BullyBiz burada @Forumdash ve @Bully ile kendimizi bu sözleri duymak için mi parçaladık..
Hakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Nicklerin neHakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Ben seviniyorum diye başta banlanacağım, arkamdan direniş gösterin tepki falan gösterin lütfen.Hakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
Dobarlan hemenHayır saçma bir nedenden dolayı eleneceğim için üzüldüm ama ayrıyetten bir üzüntüm olmadı hemen geçti. Sağolun. @Forumdash @Bully
Türkiye Hristiyanları diye forum mu varmışHakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
Sen Gülben'i karşına almaya devam et...No comment.
Formundasın maşallah canım.Hakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...
Belli olmaz..Beklenen konu yükleniyor mu yani şuan
Nicklerin ne
Tam adı o değil, neyse orada gizli kalayım.Türkiye Hristiyanları diye forum mu varmış
Senle @denizz19'un yatacak yeri yok.Ben seviniyorum diye başta banlanacağım, arkamdan direniş gösterin tepki falan gösterin lütfen.
İçim kan ağlıyor Kaan'ım...Formundasın maşallah canım.
Korkuttun neyseki 10 saniyede kavradım mevzuyu 😡Hakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...