Şarkılarımı hep kaptırmışım sen de onlardan birisinBen de aynı şekilde, klibi de en az şarkı kadar harika. Sen ne zaman seçmeyi düşünüyorsun.
Şarkılarımı hep kaptırmışım sen de onlardan birisinBen de aynı şekilde, klibi de en az şarkı kadar harika. Sen ne zaman seçmeyi düşünüyorsun.
@mrt-06 da poker facedir planları enrtikaları yapar çaktırmaz ama bak @sokak sanati ile @denizz19 un suratından şeytanlık akıyor @xBUGRAx @BullyNe anlamda @mrt-06 @sokak sanati
@mrt-06 da poker facedir planları enrtikaları yapar çaktırmaz ama bak @sokak sanati ile @denizz19 un suratından şeytanlık akıyor @xBUGRAx @Bully
KesinlikleKahverengi bi emoji var ya. O sensin biliyorsun dimi @Forumdash @serhatt
@mrt-06 Bilmemde @sokak sanati @denizz19 tespiti doğru gibi@mrt-06 da poker facedir planları enrtikaları yapar çaktırmaz ama bak @sokak sanati ile @denizz19 un suratından şeytanlık akıyor @xBUGRAx @Bully
Evet seçtim@eskici sen seçtin dimi Beyonce'u. Seçtiysen Shakira Beyonce düeti iptal bilgin olsun @Forumdash . 3 tane Beyonce oluyor çünkü
Harika şarkı, Shakira, Rihanna ve Beyonce'ların arasından değişik bir alternativ nihayet geldi.Bu hafta enerjisi en yuksek şarkılardan birini seçtim. Haftanız 130 bpm olsun
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Yazık demek sonuna kadar dinleyen yok...
Doğrusu buydu.
Ben hiç öyle bir talepte bulunmamıştım ne uyanıklar varmış.
Yazık demek sonuna kadar dinleyen yok...
Doğrusu buydu.
Dünden beri 5-6 kisi beni öne al diyor, kimi geriye atacagimi sasirdim.Ben hiç öyle bir talepte bulunmamıştım ne uyanıklar varmış.
Bu hafta da son sıraya koyabilirsin
Evet zor oldu ama bu şarkıyla elenmemem lazımSen yine zor seçmişsin son kararın dimi