TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Dondurma...
ben nedense cidden çok sevmiyorum :F sadece şu trdeki çubukluları seviyorum, antepfıstıklı olanlar :A İsmini hatırlmaiyorum ama en son sanki 1 buçuk tl idi :A :A

Konuya bak nereye geldi. :A

qT3kfa.jpg

Şunları diyorsunuz sanırım Dosi hanım, bunun çilekli olanını severim ben de. :A Bir kasa göndereyim hemen. :A

Konuya bak nereye geldi. :A

qT3kfa.jpg

Şunları diyorsunuz sanırım Dosi hanım, bunun çilekli olanını severim ben de. :A Bir kasa göndereyim hemen. :A
Çilekli hiç tatmadim. antep fısktikli vanilyali ve kakaolu oluyordu bakkalda :A bedava çıkanlarıda almiyordu elimizde patlıyordu :F bazen de 250 kruşa hesap ediyorlardi hahahhahah :F

Yasin de çok sinsi ya. Bu hafta duruldu sırf Barışın SMS'ni yükseltmemek için. İlk defa seyirciye 1. Olmadığı için trip atan birisini gördüm. Ama en güzel stratejiyi Barış yapıyor. Sakin kalarak. Ben adamo taktir ediyorum. Arkadaş bu bir yarışma. Ne yaparsan yap orada hayatta kal. Adam da öyle ya da böyle yapıyor işte.

Her kese bir sebeb buluyorum da Merti 1. Yapan insanlara bir sebeb bulamıyorum.

Ünlüler takımı o kadar sevilmiyor ki, her hafta 1. Değişiyor. Kimin boş vakti varsa oy atıyor. Bu sistemle hep ünlülerden gider yarışmacı. :A

Eminim gönüllülerde 3. Olan ünlülerde 1. Olandan daha yüksek SMS alıyordur.

O berbat salıncağı bile 1. Yaptılar. Hani göz var, gerçekten ünlülerinki daha iyiydi.

Bence Survivor izlerken at gözlüğü dağıtılıyor ve herkes takıyor farkında olmadan...