Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyizİzlediğime göre yorumluyorum ben arkasında ne var biliyormuyuz![]()
Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyizİzlediğime göre yorumluyorum ben arkasında ne var biliyormuyuz![]()
Öylesine yoldan geçerken uğradım ama kaldim buradaOrtağım hoş geldin bu arada.@Dosi
Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyiz![]()
Öylesine yoldan geçerken uğradım ama kaldim buradaher geldiğimde herşey aynı burada
![]()
Yasin kesin kendi tembihlemiştir. Beni yazın, halk tehlikede olduğumu görüp oy göndersin gelecek haftalarda. Çünkü o sinsilikte birisi kendisi.3 Gizem, 2 Yasin, 1 Barış... 😱
Yasin kesin kendi tembihlemiştir. Beni yazın, halk tehlikede olduğumu görüp oy göndersin. Çünkü o sinsilikte birisi kendisi.![]()
Öyle davranıyorsun 😊
Dondurma...Hiç şaşmıyor hiç.Dondurma seven çok insan var malum.
![]()
Yunus Emre 😱 Gizem hariç diğer herkes çoktan gitmiş isimlerBabaannem gibisin Gizem? Hani insanda biraz utanma olsa çok iyi olur diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 79453