- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Zaten ego yapabileceğin bir özellik yok olduğun gibi yaşamak önemli.
Tamam
Zaten ego yapabileceğin bir özellik yok olduğun gibi yaşamak önemli.
Nerdeydi ki derken ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım nedense. Nefretin mi nerdeydi dedin, özlemin mi, ne dedin be adam...Niye nerdeydi ki
Aslında doğruyu sen de biliyorsun da inceden vereyim dedin. Deniz'e bir tık hak veriyorum, bizimkisi tatlı egolar goygoyu komik oluyor...
Sen nerdeydin hani özledin mi dedin Ya ondanNerdeydi ki derken ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım nedense. Nefretin mi nerdeydi dedin, özlemin mi, ne dedin be adam...
Aslında doğruyu sen de biliyorsun da inceden vereyim dedin. Deniz'e bir tık hak veriyorum, bizimkisi tatlı egolar goygoyu komik oluyor...
Az yamışım ne mutlu bana ki böyle bir haftaya destek olmamışım. @mrt-06 seni kınıyorum prim kazandırmışsın bu kadar...Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
- @sokak sanati :277
- @Aserat :120
- @Özgür :116
- @xemrexxx : 81 (Seni yarışmaya alanda kabahat)
- @mrt-06 : 79 (Adam sonuncu o moral bozukluğuna rağmen konuşmuş. )
- @xBUGRAx : 58 (Son 1.liğin olur inşallah.)
- @denizz19 : 56
- @kerem : 55
- @Bully : 53
- @pompy : 46
- @alperuz : 43
- @Yiğitt : 42
- @dreamy : 38
- @Maskeli Fedai : 37
- @vadikızı : 34
@bazinga @S.G.A.T. @Ahmed listede yoksunuz. Yarışmada sular sizin için kaynıyor olabilir..
@Aserat cnm yine coşmuşsun. Sana havada karada ölüm yok bu yarışmada.Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
@bazinga @S.G.A.T. @Ahmed listede yoksunuz. Yarışmada sular sizin için kaynıyor olabilir..
Az yamışım ne mutlu bana ki böyle bir haftaya destek olmamışım. @mrt-06 seni kınıyorum prim kazandırmışsın bu kadar...
@Aserat cnm yine coşmuşsun. Sana havada karada ölüm yok bu yarışmada.
Bütün gece buradaydım aslında nasıl girememişim.Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
Ahahaha tamam şimdi anladım, güzel olmuş...Sen nerdeydin hani özledin mi dedin Ya ondan
Seçtiğimiz şarkılarla yarışmaya kalite katıp ilgiyi arttırıyoruz daha ne istiyorsun?
Kaoslarım sayesindeydi her şey. İyi ki varım.Bizi 1400 mesaja ulaştırıran ve 70+ sayfa yapan herkese teşekkürler. Bu şarkı Benim rekoru kırdık bu hafta. Umarım haftaya 80+ yaparız.
Kaoslarım sayesindeydi her şey. İyi ki varım.
mrt-06 da yanılmışım birde S.G.A.T tta%31.31 yanılmışsın