Fav10 Oscar Takımı 2019 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Benimde pek umudum yok ama yinede umut ediyor insan :(
Esaretin Bedeli geldi aklima böyle yazınca :A @MasacRE
:A
1464546280.jpg

Yarın güncel tabloyu paylaşacağım, 1 Mart 2020 (Pazar) gününe kadar filmler için yorum yapabilirsiniz. 2 Mart 2020 (Pazartesi) günü de sonuçları duyururum bir aksilik yaşanmazsa...

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash @xdragxx ve katılmak isteyenler...
5 tane puanım olacak tabloda, vay bee... @Maskeli Fedai UTAN!

Utku beyciğimin hanesinde 0 (sıfır) dışında bir sayı yazacak, insan gerçekten hayret ediyor. @Maskeli Fedai utanacağını bilsem söveceğim sayın Gs'li dostum...
@Maskeli Fedai nin avatarına bir baksana. Sövsen ne olur Şerlok beyciğim bu adama , pişmiş kelle gibi sırıtarak karşılık verir sana.. :A
Beyler Kadıköy'de fırtına gibi esen Younes Belhanda gibi eseceğim en kısa zamanda merak etmeyin :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
27.02.2020 - Güncel Tablo:

Güncel (27.02.2020).png

• Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
  • Gözümden kaçan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
  • Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.
  • 02.03.2020 (Önümüzdeki Pazartesi) sonuçları açıklayacağım.

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Özgür @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash @xdragxx ve katılmak isteyenler...

Son düzenleme:
Her geçen gün sanata ve sanatın gücüne biraz daha yaklaşan @DarkLegenD senin artık 3 film yorumlamış olmanı, @Maskeli Fedai sayın Gs'li dostum sizin de artık bir tane dahi olsa (tabii etkinlik sona ermeden o sayı 3 olursa çok daha iyi olur) film yorumladığınızı görmek istemekteyim... :A Bakın Utku beyciğime, adam resmen yardırmaya başladı... @MasacRE

Her geçen gün sanata ve sanatın gücüne biraz daha yaklaşan @DarkLegenD senin artık 3 film yorumlamış olmanı, @Maskeli Fedai sayın Gs'li dostum sizin de artık bir tane dahi olsa (tabii etkinlik sona ermeden o sayı 3 olursa çok daha iyi olur) film yorumladığınızı görmek istemekteyim... :A Bakın Utku beyciğime, adam resmen yardırmaya başladı... @MasacRE
Ee ben boşuna beni örnek alın demiyorum :A @Maskeli Fedai @DarkLegenD geç olsun güç olmasın, şu son günlerde siz de yapın 3-5 yorum :A

Gerçekten tam olarak durum bu Şerlok beyciğim, işim hiç kolay görünmüyor.. :A

Siz sanatsever ve entelektüel bir insansınız Utku beyciğim, tek kusurunuz ÇEKİK kardeşlerimizi sevmiyor oluşunuz sanırım. :A @MEnes Bu sebeple yorumları pat pat yapacağınıza eminim. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE