Bunları beğendiysen sonraki bölümlere hayran kalacaksın.Yazın PUHU'dan izlemeye başladım yarıladım sayılır umarım sezona yetişeceğim![]()
Birini daha bulduk.
Bunları beğendiysen sonraki bölümlere hayran kalacaksın.Yazın PUHU'dan izlemeye başladım yarıladım sayılır umarım sezona yetişeceğim![]()
Onu diyorum işte has ecünnü hem deSenin ecünnü dediğin Burcu Biricik yalnız![]()
Umarım Burcu'yu kendine mecbur eder Onur'da aşk acısından geberir![]()
Burcu'm daha da muhteşem.Oooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113![]()
![]()
Sizide bekleriz yeni fenomen kötü belli oldu@sokak sanati @Bully @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 70906
Diziye çok farklı bir hava gelmiş, reyting rekorları kırmaya geliyoruz.Oooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113![]()
![]()
Sizide bekleriz yeni fenomen kötü belli oldu@sokak sanati @Bully @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Miralay Tevfik , Veli Cevher şimdide Ferman vlla bu çizgisini bozmaz inş hiçDiziye çok farklı bir hava gelmiş, reyting rekorları kırmaya geliyoruz.![]()
Daha şimdiden Barış'ı üzdü ve yeni sezonda da üzmeye devam edecek yani çatlamaya devam.
Barışı üzdüyse artık yeni bir düşmanı daha var banada gerek kalmadı @Yiğitt icabına bakar ecünnününDaha şimdiden Barış'ı üzdü ve yeni sezonda da üzmeye devam edecek yani çatlamaya devam.![]()
Kadroya yeni bir ecünnü daha geldi kesin Kuzgun'a yanaşır.
Kadroya 2 yeni oyuncu daha dahil oldu konusunu görmedin mi hiç.
Aaa yok foruma daha 30 dakıka oldu olmadı sanırım yeni bakabildimKadroya 2 yeni oyuncu daha dahil oldu konusunu görmedin mi hiç.Onur tek başına yeter mi sandın.
![]()
Fragmanda ki tek harika şey BARIŞOooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113![]()
![]()
zevkle paralarım
İzle ozaman beeFragmanda ki tek harika şey BARIŞ![]()