duygularını öğrenmiş olduk, şimdi yumuşatabilirsin o mesajıYapacak bisey yok duygularimi anca bu kelimeler tarif edebilirdi![]()
duygularını öğrenmiş olduk, şimdi yumuşatabilirsin o mesajıYapacak bisey yok duygularimi anca bu kelimeler tarif edebilirdi![]()
2-3. sezon fragmanları Teksas'ı aratmıyordu ama 100. bölümlere geldiği için normal karşıladım. Yaz dizisi olmasına rağmen beklenmedik bir başarı gösterdi tabii, kimse o kadar bölüm süreceğini tahmin edemezdi.Senin için bu anlamı olduğunu bildiğim için etiketledim ama bir süre baktın diye kalmış aklımda fakat öyle değilmiş demekki![]()
Ben ilk sezonu izlemedim, ikinci sezonun ortasından izlemeye başladım evdekiler bakıyor diye2-3. sezon fragmanları Teksas'ı aratmıyordu ama 100. bölümlere geldiği için normal karşıladım. Yaz dizisi olmasına rağmen beklenmedik bir başarı gösterdi tabii, kimse o kadar bölüm süreceğini tahmin edemezdi.![]()
Vayy bee 1 yılmı olmuş yaa @denizz19 günler ne çabuk geçmiş dönisim yaa![]()
Ben son sezonu falan izlememiştim, hatta 3'ü de izlemedim galiba.![]()
Çok iyiydi hatta şarkıları konuda paylaşmıştın hepsi muazzamdı![]()
![]()
Kemal'i çıkar çöp dizi.![]()
Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bariBöyle yazsaydın bari. Sevmedim yorumunu![]()
Cocuk bunların mı bulma mıŞuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65899Ekli dosyayı görüntüle 65900
BunlarinCocuk bunların mı bulma mıO sari nasıl olmuş öyle
![]()
Bu adam daha taştı, bi senede çökertmiş adamı ecünnü 😱😱Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65897Ekli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65899Ekli dosyayı görüntüle 65900
Şuraya deniz marulunu kahredecek birkaç görsel bırakayım bari@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @ozgur2113