Ooo harikaymış deniz kenarı.Her yerde porselen seramik mağazaları var. Dinlenme tesislerinde bile.
@xBUGRAx porselen severmiş.
![]()
Çeyizimi düzerken kafayı yerim artık hangisine girsem diye.Çeyizini ordan düzersin işte.
![]()
Yetmez ama evet.Bölüm hakkında yorum yapmak istiyorum ama aklıma pek bir şey gelmiyor. Sadece gelinimin o kadar sıradan bir cevap vermesini beklemiyordum. Sezon finaline daha uzun şeyler yazarım şimdi dizi işini hallet de. Eline sağlık.@mrt-06
Gelinimin 3656. ihaneti karşısında şoka uğradım bu kadar yazmam bile mucize.Yetmez ama evet.![]()
Şu tipleri görmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor.Gelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
@xBUGRAx @dreamy @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @vadikızı @serhatt @Aserat @Bully @DarkLegenD @pompy
Gelinimin 3656. ihaneti karşısında şoka uğradım bu kadar yazmam bile mucize.Sıra sende.
![]()
Gelecek yaza kadar mı yok program beGelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
@xBUGRAx @dreamy @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @vadikızı @serhatt @Aserat @Bully @DarkLegenD @pompy
Gelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
Ailevi sorunlar yüzünden çekilelim bence hiç beklemeyelim Pazartesi'yi.Görsel sorusunu düşünmek istemiyorum..
Ailevi sorunlar yüzünden çekilelim bence hiç beklemeyelim Pazartesi'yi.![]()
Dışarlıklı gelin almayalım demiştim ama benim oğlum aptal.Soyadından utan be ne sorunu Türkiye'nin 14. zengini bizim ailede..![]()
Dışarlıklı gelin almayalım demiştim ama benim oğlum aptal.Gelecek sezon ben de Zuhal'in programını uyarlarım orada tekrar deneriz.
![]()
hadsiz laflara bak o tahtı ters çevirir forumdan 4 hadsizi oturturum .ssNe o yine, @xemrexxx in tahtına mı göz diktin, etiketle güldürme çabaları başlamış![]()