Ne güzel dram işte içini çeke çeke ağlailkkez Tv'den izliyeyim dedim hep hüzün hep hüzün, içim sıkıldı
Internetten atlaya atlaya izlemek daha iyi![]()
Ne güzel dram işte içini çeke çeke ağlailkkez Tv'den izliyeyim dedim hep hüzün hep hüzün, içim sıkıldı
Internetten atlaya atlaya izlemek daha iyi![]()
Ben yarın yokumMs de çok sinir dur sonra üstüne gideriz
Son tatilime çıkıyorum![]()
Buz gibi soğudumYaa sanada öyle bir bölüm denk geldi yaa
Yok be, havalanmakla alakası yok,yazdan 1-2 ay önce öyle olmaya başladımHavalandın iyice![]()
Uzak dursun benden dertler kederler. Kendime iyi bakıyorum artık. Ağlamak yok, gülmek varNe güzel dram işte içini çeke çeke ağla![]()
![]()
Buz gibi soğudum
Yok be, havalanmakla alakası yok,yazdan 1-2 ay önce öyle olmaya başladım
Uzak dursun benden dertler kederler. Kendime iyi bakıyorum artık. Ağlamak yok, gülmek var
Doydum da cumartesi ingilzice kursum başlayacak son bi tatili hakettim diye düşünüyordumOyy Oyy benim bal arım gezmelere doymamış mı yaa
Doydum da cumartesi ingilzice kursum başlayacak son bi tatili hakettim diye düşünüyordum![]()
Sen hep gül hep neşe ile kal da hayatın acı gerçekleri de var görmezden gelmemek lazımBuz gibi soğudum
Uzak dursun benden dertler kederler. Kendime iyi bakıyorum artık. Ağlamak yok, gülmek var
7.Bölüm Özet
Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.
Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.
Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?
Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır
@denizz19 @gözlemci özet çıkmış gençler Sumru köşeye sıkıyormuş bakalım neler olacak
Bu hafta reytingler de arttı bekliyorum![]()
Umarım onu düzeltirler ama ben en çok cansu ya üzülüyorumBende valla kuzum bakalım neler olacak bakalım Cenk bana yine afakanlar bastıracak![]()
Umarım onu düzeltirler ama ben en çok cansu ya üzülüyorum![]()
Keşke en azından Tarık da sevebilecek biriAhh bende yaa şu kızı Tarığa aşık etselerdi ya
Keşke en azından Tarık da sevebilecek biri![]()
Defolsun gitsin ya![]()
Buz gibi soğudum
Keşke en azından Tarık da sevebilecek biri![]()
dizide haç takan başörtülü teyzeyle ne mesaj veriliyor RTÜK göreveEvet ahh keşkee yok illa başrole aşık edecekler he![]()