Sen yeme sonra azitiyonBu pahahalılık ne olacak et döner yiyemiyoruz pilav üstü 30 tl iki kişi olsan 60 😱
Sen yeme sonra azitiyonBu pahahalılık ne olacak et döner yiyemiyoruz pilav üstü 30 tl iki kişi olsan 60 😱
@bazinga forumu ne zaman kapatırsaForumdan ne zaman gidecen sanırım tüm forumun merak ettiği soru bu![]()
![]()
![]()
Tabisi de bozduMeral Okay'ın vefatından sonra sence Muhteşem Yüzyıl bozuldu mu?
En sevdiğin şarkı/lar neler?
Hangi zamanda doğacağımızı belirleyebilseydik ne zaman doğmak isterdin?
Türkiye'nin en büyük sorunu nedir?
Tabuların/Korkuların var mı?
Burada olduğu gibi özel hayatında da özgüvenli misin?
İleride kendini nerede ve nasıl görmek istiyorsun. Diyelim ki bir sabah uyandın ve 20 yıl sonrasının sabahındasın. Nasıl bir Emre var?
Foruma girdiğinden beri kendinde en çok değiştiğini hissettiğin özellikler neler?
Yeni bir yabancı diziye başlayacak olsam ne önerirdin? Birden fazla olabilir.
Muhteşem Yüzyıl İçerde olsa, Kösem Çukur mu olurdu?
Meryem Uzerli gibi tatlı bir kadının yaptığrdığı estetikleri nasıl buluyorsun? Estetiğe karşı biri değilim ama bana göre tatlılığını, doğallığını bozmuş...
Neden nickin xemrexxx?
Bugüne kadar izleyip de beğendiğin Türk dizilerinde ilk 10'un?
Cinsel kimliğin kimseyi ilgilendirmez tabi ama erkeklere de ilgi duyuyorsan bence saklama en azından forum ortamında. Bu saklanacak, kötü bir şey değil bence tabi ilgi duyuyorsan.
Annen ve babanla iletişimin nasıl?
Senin en son ergenliğini görmüştüm facebook'ta, güncel bir fotoğrafını atmayı planlamıyor musun forumda.![]()
Seninle muhatap oluyorum daha ne ceza versin AllahHiç Allah belanı verdi mi?
Buradaki konulardan biriyse linkini versene.Tabisi de bozdu
Belli bir tür ya da şarkı yok kulağıma güzel gelen hepsi
Orta çağ tam benlik full entrika
Hakedecek hakkının verilmemesi bence en büyük sorun yeteneği olmayan dışarıda kalıyor
Karanlıktan ve köpekten korkarım ama en çok köpekten
Önemli bir olay olmadıkça bu Ka öz güvenli değilim önceden daha öz güvenliyfim
Beren li Kösem çukuru bırak direkt arka sokaklar
Estetiğe ve marifermis gibi sıfır beden olmaya ben de karşıyım.
Önceki forumda xemre idi burada da aynısı olsun dedim kabul etmedi kayıt edilirken ben de xxxx leri ekledim
İlk 10
Muhteşem yüzyıl
Elveda Rumeli
Ulan istanbul
Kara melek @ozmoturk
Kara ekmek
Çukur
Ufak tefek cinayetler
Dudaktan kalbe
Hatırla sevgili
Poyraz karayel su anda aklıma gelenler
20 y sonra kendi evimde hayalimdeki işte uyanmak istiyorum
Pek bir şey değişmedi bende
Bence sen gossip girl tarzi Dizileri seversin
Cinsel kimliğini forumda söylemem
En az düzeyde gerekmedikce ilişkim
Son halinin fotosu var 2016 dan hala aynıyım![]()
Ne linki giiiBuradaki konulardan biriyse linkini versene.![]()
Vardır deyince burada paylaşmışsındır diye düşündüm.Ne linki giii
İyi niyetimden, iyi bir şeyler söylediğini var sayıyorumTek kelimeyle Melunforumda da reelde de aynısını bence forumdskiler genelde farklı oluyor
![]()
Misal çiğdem dışarıda koca bulmak için cici kızı oynuyor burada cadoloz ama sen buradaki gibisinİyi niyetimden, iyi bir şeyler söylediğini var sayıyorum
Forumdakiler ne anlamda farklı oluyor ve ben ne anlamda dışarıda da aynıyım? Cevapla bakalım merak ettim![]()
Burhan olmaya çalışan bir gaffursunVardır deyince burada paylaşmışsındır diye düşündüm.Neyse hazır gelmişken sorayım: BHND?
![]()
Kırmızı meyvelerEn sevdiğin meyve en sevdiğin erkek ve kadın isimleri uçak mı otobüs mü gemimi tren mi normal sivil araba hangisini tercih edersin yolculukta![]()
aşık olmadım, sevgilim diyebileceğim iki kişi olduBugüne kadar kaç kez aşık oldun, kaç sevgilin oldu?
Aşk mı para mı?
İşinden, hayatından memnun musun?
Çok okumak mı çok gezmek mi?
Keşkelerin, pişmanlıkların var mıdır?
Forum kapansa yokluğunu hisseder misin?
En sevdiğin kitap, en sevdiğin film?
İzmir mi İstanbul mu?
Ankara hakkında ne düşünüyorsun?
Yurtdışında nerde yaşamak isterdin?
Güney'de veya Ege'de en beğendiğin tatil beldeleri?
Sence Erdoğan seçim kaybeder mi?
İnce mi Kılıçdaroğlu mu?
Aaa Et döner mi Tavuk döner mi ozaman konu açılmıskan klasik soruyu soralım sende para boldurSen yeme sonra azitiyon![]()
Et doner- durumAaa Et döner mi Tavuk döner mi ozaman konu açılmıskan klasik soruyu soralım sende para boldur![]()
Ve döneri ekmek için sandiviç dürüm pilav üstü nasıl tercih ediyorsun![]()
Senin şarkın 2:15 den dinle gece gece nostaljiKırmızı meyveler
Düşünmedim pek en sevdiğim isimleri erkeklerde Atilla - Gökhan falan kadınlarda İlayda diyeyim
Kendiminse gemi yoksa tren