Listede Irgalamaz Beni yok ya.Tan puan ona veririm. Dillere düşeceğiz, ırgalamaz beni, bir an gel yine favorilerim![]()
![]()
Söz - Müzik: Mor ve Ötesi
Mor ve Ötesi'nin 2012'de çıkardığı "Güneşi Beklerken" albümüyle aynı ismi taşıyan şarkısı sizlerle.
(01:12 - 02:12)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
Listede Irgalamaz Beni yok ya.Foruma hitap etmez bence.
![]()
90 lar etkinliğinde çeyrek final görmüştü sevdam ağlıyorumu eklesen acaba listeneBu hafta bunu kullanacağım, elenmeyeyim yeter.![]()
Seversin slowla geleceğim.
Gülşenin şansı daha iyi tabi seçimlerine göre ama @Billy Kane işi zor benim listemdeSeversin slowla geleceğim.![]()
Ondan daha iyi şarkılar çıktı sonra, bir albüm, üç cover.Eski yarışan @Billy Kane final turlarında kullanmıştı. Bence yanılıyorsun.@yatutarsa daha iyi bilir
![]()
Bu hafta, hain bir terör saldırısında kaybettiğimiz duayen gazeteci Uğur Mumcu'ya ithafen yazılan "Uğurlar Olsun" ile katılıyoruz. Tam puanınızı bekliyorum
(0:32 - 1:32)
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Geçtiğimiz hafta 1-5 puan arası verenler bu hafta bana uğurlar olsun diyebilir, şüpheliyimBirinci oldun bile.![]()
Bu haftaki şarkımız Kenan Doğulu'nun zamansız hitlerinden, her dönemin şarkılarından:
"Kandırdım"
Recap: 0.37-1.36
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @ozmoturk
Geçtiğimiz hafta 1-5 puan arası verenler bu hafta bana uğurlar olsun diyebilir, şüpheliyim![]()
![]()
Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim.Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@Billy Kane'in geçen haftaki ilk şarkısı daha iyiydi.Gülşenin şansı daha iyi tabi seçimlerine göre ama @Billy Kane işi zor benim listemdeGerçi geçen hafta biraz sevdim millet eliyordu
![]()
![]()
![]()
Onuda ben beğenmemiştim sona atacaktım@Billy Kane'in geçen haftaki ilk şarkısı daha iyiydi.![]()
Oylarını bekleriz artık cnmHerkese başarılar. Sunucular çok iyi.![]()
Rachel'cim duy duy.Bu hafta neden herkes bu kadar iddialı tercihler yapıyor?@Çiğdem-