eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 1.Hafta Sonuçları 21:00'da

Milli Şarkımız ile biraz dinlenelim :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Bully @mrt-06
Milli Şarkımız ile biraz dinlenelim :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Bully @mrt-06
kız neyse ilk haftayı geride bıraktık :X bir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarak :A :A artık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim:X

kız neyse ilk haftayı geride bıraktık :X bir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarak :A :A artık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim:X
Haftaya seveceğin bir şarkı var :A

Batuş'un trollüklerine alıştık artık :A Ama daha sonuçlar bitmeden forumu bırakıyorum diye mesaj yazarsa @Çiğdem- de onu bir güzel diskalifiye eder. O zaman katılmasaydın, çocuk oyuncağı değil bu işler :A

Bakalım dönecek mi :D
@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen gir :A İçin gidiyordur şimdi senin yarışmayı uzaktan izlemekle yetiniyorsun diye :A

Ne Sezen ne Demet ne Yalın. :A Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil. :A @kerem

gdfg.png

@xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk @sokak sanati @vadikızı @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @Billy Kane @mrt-06