ZilliiiiiŞaşırmadım anam nerdeyse ben de yapacaktım.![]()
Sen parlaktan ne anlarsın be
Ben baston kategorisini alayım daha sert kuş yumuşak oluyor
Sert erkeklerde karizmatik: @Yiğitt
Güzel oğlan kategorisinde karizmatikler @xBUGRAx ve @xemrexxx
Playboy kategorisinde karizmatikler: @denizz19 ve @MEnes
Eşcinsel erkek kategorisinde karizmatikler: @serhatt ve @cookies
Gizemli erkek kategorisinde karizmatikler: @sokak sanati ve @Billy Kane
@Çiğdem- @DarkLegenD @dreamy @MasacRE-
Beni koysan nereye koyardın. İzlenimlerine göre yani.Bebek yüzlü yani.![]()
Acaba ten uyumumuz var mıMerak ettim @xemrexxx yi![]()
Ama kuş derken serçe demiyorum kanka mesela yarasa.Ben baston kategorisini alayım daha sert kuş yumuşak oluyor![]()
İtiraflara katılsan analiz edecektik ama tahminim güzel oğlan kategorisinde olursun yani mesajsal izlenimime göre.Beni koysan nereye koyardın. İzlenimlerine göre yani.![]()
Yarasa memeli kanka şöyle kelaynak olsun bariAma kuş derken serçe demiyorum kanka mesela yarasa.![]()
Seksi bir isme sahip değil o ama.Yarasa memeli kanka şöyle kelaynak olsun bari![]()
Hee sen isme takıldıysan Şahin olayım benSeksi bir isme sahip değil o ama.![]()
Hee sen isme takıldıysan Şahin olayım ben![]()
Göbekli miydi kıllı falanOnu daha önce almıştı bir abimiz ama.
![]()
Acaba ten uyumumuz var mı
En karizmatigi bilmem ama en kerizmatigi @destere olur yani bir insan @Çiğdem- e yan gözle bile olsa bakabiliyorsa anca k.rizdir![]()
@mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @dreamy @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Ahmed @Thequeer
Haklı olabilirsin. Keskin ve tehlikeli bakışlara sahibim.Ben her kategoriden biraz alıyorum kuşum.
O bakışlardan başka ne olacaktı hınzır.![]()
@denizz19 hiç öyle demiyor ama çok çapkınmışsın çok kadının kalbini parçalamışsın.Haklı olabilirsin. Keskin ve tehlikeli bakışlara sahibim.Ama içi seni dışı beni yakar, biliyor musun kimseye zararı yok o bakışların.
![]()