Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inşŞu aralar flashforward'la başlıyor diziGayet güzel metot bulmuşlar
![]()
Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inşŞu aralar flashforward'la başlıyor diziGayet güzel metot bulmuşlar
![]()
Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babasıKim geberiyor ayoll ecünnüdür inş![]()
![]()
![]()
Aaa şu başrol kız vurulsaSenin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası![]()
Adam öldü.![]()
Bu mu öldü dizi bitsin ayoll 😱😱😱Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası![]()
Öldü dediler evet.Bu mu öldü dizi bitsin ayoll 😱😱😱
![]()
Kendi adına kurtulur dzidenÖldü dediler evet.![]()
Yine Diriliş zirve görmediKendi adına kurtulur dzidenAma reyting oyunuysa Ertuğrul bu gün çıktı daha öyle oyunlarada gerek kalmadı bu arada reytingede bakmadım toteli kim aldı acaba
![]()
Yine Diriliş zirve görmedi![]()
Yine Diriliş zirve görmedi![]()
Daha haftaya toteli alırlarda diyemiyorum çıktıkBen Çiğdeme ne dedim Diriliş artık zirveyi göremez büyük hata etti dedim inanmamıştı bana![]()
Ohh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlım![]()
Deniz Yıldızı ve Unutma Beni'deki çocuk gelmiş diziye sevindim bir ismi daha yolladık Ankara dışına.![]()
Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inş![]()
![]()
![]()
Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası![]()
Adam öldü.![]()
arkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüzBen Çiğdeme ne dedim Diriliş artık zirveyi göremez büyük hata etti dedim inanmamıştı bana![]()
Hadi canım uğurlar olaarkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz@cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 59478
Hadi canım uğurlar ola
Cuma günü gelecem diye acele etme,gelmesen de olur biz özlemeyiz seni![]()
Bunuda def ettiğimize göre bende gideyim iftar hazırlığına görüşürüzarkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz@cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
Tamam canım selametlen
arkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz@cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
kim bu herif
Herifin de Nefeste gözü vardı galiba