Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inşŞu aralar flashforward'la başlıyor dizi Gayet güzel metot bulmuşlar
Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inşŞu aralar flashforward'la başlıyor dizi Gayet güzel metot bulmuşlar
Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babasıKim geberiyor ayoll ecünnüdür inş
Aaa şu başrol kız vurulsaSenin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası
Adam öldü.
Bu mu öldü dizi bitsin ayoll 😱😱😱Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası
Öldü dediler evet.Bu mu öldü dizi bitsin ayoll 😱😱😱
Kendi adına kurtulur dziden Ama reyting oyunuysa Ertuğrul bu gün çıktı daha öyle oyunlarada gerek kalmadı bu arada reytingede bakmadım toteli kim aldı acabaÖldü dediler evet.
Yine Diriliş zirve görmediKendi adına kurtulur dziden Ama reyting oyunuysa Ertuğrul bu gün çıktı daha öyle oyunlarada gerek kalmadı bu arada reytingede bakmadım toteli kim aldı acaba
Yine Diriliş zirve görmedi
Yine Diriliş zirve görmedi
Daha haftaya toteli alırlarda diyemiyorum çıktık @ForumdashBen Çiğdeme ne dedim Diriliş artık zirveyi göremez büyük hata etti dedim inanmamıştı bana
Daha haftaya toteli alırlarda diyemiyorum çıktık @Forumdash
Ohh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlım
Deniz Yıldızı ve Unutma Beni'deki çocuk gelmiş diziye sevindim bir ismi daha yolladık Ankara dışına.
Kim geberiyor ayoll ecünnüdür inş
Senin Orhan'ı vurdu psikoloji bozuk ecünnün babası
Adam öldü.
arkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz @cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @AseratBen Çiğdeme ne dedim Diriliş artık zirveyi göremez büyük hata etti dedim inanmamıştı bana
Hadi canım uğurlar olaarkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz @cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 59478
Hadi canım uğurlar ola
Cuma günü gelecem diye acele etme,gelmesen de olur biz özlemeyiz seni
Bunuda def ettiğimize göre bende gideyim iftar hazırlığına görüşürüz @mrt-06 @Harunnn60arkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz @cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
Tamam canım selametlen KOLAYLAR GELSİNBunuda def ettiğimize göre bende gideyim iftar hazırlığına görüşürüz @mrt-06 @Harunnn60
arkamdan ne ka gitme diye böyle koştursanız da boş gitme vakti geldi haydi çüz @cookies @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat
kim bu herif Asiyeyle ne ilgisi var
Herifin de Nefeste gözü vardı galiba Gitti özellikle onla selamlaştı