konuyu bazan bulmak kolay olmuyor o açıdan dedim aslındaSeni daha unutmayız en azından kendi adıma ben![]()
![]()
![]()
konuyu bazan bulmak kolay olmuyor o açıdan dedim aslındaSeni daha unutmayız en azından kendi adıma ben![]()
![]()
![]()
Aaa hiç fark etmemişim önceki etiketi direk kopyalıyorumkonuyu bazan bulmak kolay olmuyor o açıdan dedim aslında![]()
kaç bölümdür yayınlanmayınca izleyici merakta kalıyordu bu sekilde yayınlanmalıAaa hiç fark etmemişim önceki etiketi direk kopyalıyorum
Snepeak ta 2 haftadır verilmiyordu eski sisteme dönmeleri iyi oldu![]()
İdris ile sonunda yakınlaşacak gibi Vartolukaç bölümdür yayınlanmayınca izleyici merakta kalıyordu bu sekilde yayınlanmalı![]()
Cuma günü ramazan Mustafa hoca var bi de Demet Akbağ'ın ğrogramı varHatta Demet Akbağ'ın reklamını yaptık dizide
cuma günü izlensin diye
, eğer izlenmezse eski patron kanalı batırmış demektir
![]()
Bu defa Sneak peak yayınlanmış![]()
bence kütühpaneci kız sayesinde düzelecek hale ölmeseydi onunla düzeldirdi![]()
![]()
kız @pompy reyise diziyi anlatan video yapmışlar ; yamaçın gerçek yüzü de belli olmuş böyleceEvet hiç Beklemiyordum![]()
Geldi bile keşke gelmeseydiİdris baba insafa gelecek sanırım![]()
![]()
![]()
Gözüme girdi işte şimdi
Bak bakalım şu videoda en çok like alan yorum hangisiHer bölüme hakim değilsin sanırım cnm![]()
Bu sahneye bir ara bakönceki bölümlerden bahsetmişlerdi geçmişinden biraz
Son zamanlardaki en iyi sneak peek. Küfür sansürlenmemiş, hadi İnşallah diyelim
Bak bakalım şu videoda en çok like alan yorum hangisi![]()
o lafı aynen sana iade ediyorumSelim olmalıydıHem kardeşler (ırk) hem de babasına düşmanlar
Emrah ne alaka? İstenmeyen tüy gibi bitmiş hemen
@serhatt @Çiğdem-
Allah esirgesin
Ee tabi istediğin gibi kullanamazsin vartoluyu o seni kullanır sen de haklısınAllah esirgesin
yazım hatası olmuş![]()
Ben onu dereye sulu götürür susuz getiririm beEe tabi istediğin gibi kullanamazsin vartoluyu o seni kullanır sen de haklısın![]()