Kız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibiAliço numara yapmasın yaa böyle çok iyi
Ben rahatsız değilim ki senmi rahatsızsın diyor kıza @mrt-06 @ömer karataş
Kız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibiAliço numara yapmasın yaa böyle çok iyi
Bu haftaki Aliço espiri sahneleri iğrençtiKız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibi
Ben rahatsız değilim ki senmi rahatsızsın diyor kıza @mrt-06 @ömer karataş
Sen değilmisin rol olmasın diyen ozaman katlanacan ayollBu haftaki Aliço espiri sahneleri iğrençti
Kız: "orada bir "ama" var"
Aliço:"nerde hani ama?"
rahatsız olayı da öyledi
O kadar zeki insanın "heleki kitap okuyan" o ama olayında anlaması lazımdı Senarist araya reklam sıkıştırmayı becermiş ama espirilerde batırmışSen değilmisin rol olmasın diyen ozaman katlanacan ayoll
Yamaca beynimi geri takmı ne diyordu bazen komik oluyorO kadar zeki insanın "heleki kitap okuyan" o ama olayında anlaması lazımdı Senarist araya reklam sıkıştırmayı becermiş ama espirilerde batırmış
Bak orda ayrı bi dünya yarattılar o güzeldi ama bu saydiğim iki sahnede çok kitap okuyan birisi için yazılmamalıydıYamaca beynimi geri takmı ne diyordu bazen komik oluyor
Aaa belki arada karşı taraf ile kafa bulmak içinde yapıyor olabilir ayollBak orda ayrı bi dünya yarattılar o güzeldi ama bu saydiğim iki sahnede çok kitap okuyan birisi için yazılmamalıydı
Kızla kafa mı buluyorAaa belki arada karşı taraf ile kafa bulmak içinde yapıyor olabilir ayoll
Önce kızla sonra izleyenler olarak bizlerleKızla kafa mı buluyor
Evet hiç Beklemiyordum
çukurun etiketlerinde benide ekleyin 30 bölümdür yokum etikette ya
Aaaa sen diyince fark ettim 😱 Seni niye etmemişiz artık eklerimçukurun etiketlerinde benide ekleyin 30 bölümdür yokum etikette ya
Snepeak vermiyorlar diye kapatmıştım vermişler beklesek vermezlerEvet hiç Beklemiyordum
bunca bölümdür etiketleyen yokAaaa sen diyince fark ettim 😱 Seni niye etmemişiz artık eklerim
Bende vermezler diye bakmadım hiç,yattımSnepeak vermiyorlar diye kapatmıştım vermişler beklesek vermezler
İdris baba insafa gelecek sanırımBende vermezler diye bakmadım hiç,yattım
Yorumlarda çok dolanmıyorsun sanırım Zaten listeyi kopyalıyoruz zamanında öyle yazmısım etkin olanlardanbunca bölümdür etiketleyen yok
ilk listede bulunmayınca öbür etiketlerde bu şekilde bulunmamışımYorumlarda çok dolanmıyorsun sanırım Zaten listeyi kopyalıyoruz zamanında öyle yazmısım etkin olanlardan
Seni daha unutmayız en azından kendi adıma benilk listede bulunmayınca öbür etiketlerde bu şekilde bulunmamışım