Kız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibiAliço numara yapmasın yaa böyle çok iyi![]()
Ben rahatsız değilim ki senmi rahatsızsın diyor kıza
Kız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibiAliço numara yapmasın yaa böyle çok iyi![]()
Bu haftaki Aliço espiri sahneleri iğrençtiKız rahatsızlığın ne diye sorunca Aliço sankı bozuldu gibi![]()
Ben rahatsız değilim ki senmi rahatsızsın diyor kıza![]()
![]()
@mrt-06 @ömer karataş
Sen değilmisin rol olmasın diyen ozaman katlanacan ayollBu haftaki Aliço espiri sahneleri iğrençti
Kız: "orada bir "ama" var"
Aliço:"nerde hani ama?"
rahatsız olayı da öyledi![]()
O kadar zeki insanın "heleki kitap okuyan" o ama olayında anlaması lazımdıSen değilmisin rol olmasın diyen ozaman katlanacan ayoll![]()
![]()
![]()
Yamaca beynimi geri takmı ne diyordu bazen komik oluyorO kadar zeki insanın "heleki kitap okuyan" o ama olayında anlaması lazımdıSenarist araya reklam sıkıştırmayı becermiş ama espirilerde batırmış
![]()
Bak orda ayrı bi dünya yarattılar o güzeldi ama bu saydiğim iki sahnede çok kitap okuyan birisi için yazılmamalıydıYamaca beynimi geri takmı ne diyordu bazen komik oluyor![]()
![]()
![]()
Aaa belki arada karşı taraf ile kafa bulmak içinde yapıyor olabilir ayollBak orda ayrı bi dünya yarattılar o güzeldi ama bu saydiğim iki sahnede çok kitap okuyan birisi için yazılmamalıydı![]()
Kızla kafa mı buluyorAaa belki arada karşı taraf ile kafa bulmak içinde yapıyor olabilir ayoll![]()
![]()
![]()
Önce kızla sonra izleyenler olarak bizlerleKızla kafa mı buluyor![]()
Evet hiç Beklemiyordum
çukurun etiketlerinde benide ekleyin 30 bölümdür yokum etikette ya
Aaaa sen diyince fark ettim 😱 Seni niye etmemişiz artık eklerimçukurun etiketlerinde benide ekleyin 30 bölümdür yokum etikette ya![]()
Snepeak vermiyorlar diye kapatmıştım vermişler beklesek vermezlerEvet hiç Beklemiyordum![]()
bunca bölümdür etiketleyen yokAaaa sen diyince fark ettim 😱 Seni niye etmemişiz artık eklerim![]()
![]()
![]()
Bende vermezler diye bakmadım hiç,yattımSnepeak vermiyorlar diye kapatmıştım vermişler beklesek vermezler![]()
İdris baba insafa gelecek sanırımBende vermezler diye bakmadım hiç,yattım![]()
Yorumlarda çok dolanmıyorsun sanırımbunca bölümdür etiketleyen yok![]()
ilk listede bulunmayınca öbür etiketlerde bu şekilde bulunmamışımYorumlarda çok dolanmıyorsun sanırımZaten listeyi kopyalıyoruz zamanında öyle yazmısım etkin olanlardan
![]()
![]()
![]()
Seni daha unutmayız en azından kendi adıma benilk listede bulunmayınca öbür etiketlerde bu şekilde bulunmamışım![]()