Hemen baykuş gibi tünedi @Forumdash şuan buraya demek övgü istiyor ayollGeçen hafta @Forumdash'ı fırçaladık hemen sinek peki yapmış bu hafta.
Ne övecez adamın işi bu kaç haftadır aksatıyor.Hemen baykuş gibi tünedi @Forumdash şuan buraya demek övgü istiyor ayoll
Bu arada youtube videolarıda sansur koyuyordu son haftalar ama bunda koymamışlar bakalım bölüm nasıl olur @S.G.A.T.
Cuma günü ramazan Mustafa hoca var bi de Demet Akbağ'ın ğrogramı var Hatta Demet Akbağ'ın reklamını yaptık dizide cuma günü izlensin diye , eğer izlenmezse eski patron kanalı batırmış demektirGeçen hafta @Forumdash'ı fırçaladık hemen sinek peki yapmış bu hafta.
Evet fark ettim, teşekkür ederiz.Cuma günü ramazan Mustafa hoca var bi de Demet Akbağ'ın ğrogramı var Hatta Demet Akbağ'ın reklamını yaptık dizide cuma günü izlensin diye , eğer izlenmezse eski patron kanalı batırmış demektir
Cuma günü ramazan Mustafa hoca var bi de Demet Akbağ'ın ğrogramı var Hatta Demet Akbağ'ın reklamını yaptık dizide cuma günü izlensin diye , eğer izlenmezse eski patron kanalı batırmış demektir
Genelde gürültülü müzik seven Yamaç Demetin program müziğine dayanamadı kapatın şunu kafam şişti diye huysuzlandıEvet fark ettim, teşekkür ederiz.
Diziyi ara ara izliyorum da bu bölüm pek bakmadım ama o sahneye denk geldim müziği çalıyordu.İzliyormuydun sende
Diziyi ara ara izliyorum da bu bölüm pek bakmadım ama o sahneye denk geldim müziği çalıyordu.
Aaa bu arada İdrisin kaç oğlu var sorusuna Vartolu benim bildiğim 5 ama başka yerlerde başka bir şeyler daha varsa bilmem diyor Gazeteci kız da Melihadan İdrisin kızı büyük hitimalle yanı Vartolu bilmeden doğruyu diyorİzliyormuydun sende
O konu kapandı ya morglu bölümde.Aaa bu arada İdrisin kaç oğlu var sorusuna Vartolu benim bildiğim 5 ama başka yerlerde başka bir şeyler daha varsa bilmem diyor Gazeteci kız da Melihadan İdrisin kızı büyük hitimalle yanı Vartolu bilmeden doğruyu diyor
İdris Melihanın akrabası değil dedi Paşaya ama kız Melİhanın kızı çıktı Aliço Selime söylemedi kendisi araştırıyor şimdi onun annesini büyük ihtimalle İdrisin kızıO konu kapandı ya morglu bölümde.
Peki bu Aliço'nun deli takliti yapma ihtimali var mı? Bence böyle bir şok olacak aslında numara yapıyormuş falan. @Forumdashİdris Melihanın akrabası değil dedi Paşaya ama kız Melİhanın kızı çıktı Aliço Selime söylemedi kendisi araştırıyor şimdi onun annesini büyük ihtimalle İdrisin kızı
Aaa keşke özel görev için falan taklit yapıyor olsa ama askerdeyken de öyleymiş @ForumdashPeki bu Aliço'nun deli takliti yapma ihtimali var mı? Bence böyle bir şok olacak aslında numara yapıyormuş falan. @Forumdash
Onu bilmiyordum.Aaa keşke özel görev için falan taklit yapıyor olsa ama askerdeyken de öyleymiş @Forumdash
Her bölüme hakim değilsin sanırım cnmOnu bilmiyordum.
Peki bu Aliço'nun deli takliti yapma ihtimali var mı? Bence böyle bir şok olacak aslında numara yapıyormuş falan. @Forumdash
Aliço numara yapmasın yaa böyle çok iyiAaa keşke özel görev için falan taklit yapıyor olsa ama askerdeyken de öyleymiş @Forumdash
bence kütühpaneci kız sayesinde düzelecek hale ölmeseydi onunla düzeldirdiPeki bu Aliço'nun deli takliti yapma ihtimali var mı? Bence böyle bir şok olacak aslında numara yapıyormuş falan. @Forumdash