adamda şeytan tüyü var bksana herkesi gülmekten öldürmüş iki gündeAaa bune ayoll konu başlığı @xemrexxx in güldüren mesajları olsun bari listeyi ele geçirmiş diğerleri tek tük kalmış![]()
![]()
@serhatt @destere @Forumdash @Yiğitt @eskici @Harunnn60
Çok ortada görmüyorum ama nasıl beceriyorsa 2 dakıkada batırıyor ortalığıadamda şeytan tüyü var bksana herkesi gülmekten öldürmüş iki günde![]()
Stand up falan yapsa keşke kırar geçirirÇok ortada görmüyorum ama nasıl beceriyorsa 2 dakıkada batırıyor ortalığı![]()
![]()
![]()
ben 3-4 olurum sandım
İşlem tamamben 3-4 olurum sandım
Bu işte bir iş var 😱 Geçen hafta sen bana söyledin seni birinci yapacam dedin bende @Aserat ın Mavi top konusunda güldürü çok diye güme gitmesin demiştim ama nasıl becerdiysen listeye bile sokmamışsın onu 😱
@MasacRE- nin dikdörtgen belasıda listede yok ama oda benden fazla güldürmüştü
Pazar günü mesaj yazdığım için haftayada listede olurDaha @eskici @kerem ve @gözlemci de o mesajımı görmediler. Sayısı artatsa işte ozaman @xemrexxx i korku sarar ve çok iyi mesajlarla gelmeye çalışır
![]()
Cidden niye yok benim mesajım 😱 @xemrexxx in hormonlu güldürüleri listeyi bozmuş herhalde benim gibi etiketsiz 11 tane güldürdün'ü kaldıramadı sistemben 3-4 olurum sandım
Bu işte bir iş var 😱 Geçen hafta sen bana söyledin seni birinci yapacam dedin bende @Aserat ın Mavi top konusunda güldürü çok diye güme gitmesin demiştim ama nasıl becerdiysen listeye bile sokmamışsın onu 😱
Pazar günü mesaj yazdığım için haftayada listede olurDaha @eskici @kerem ve @gözlemci de o mesajımı görmediler. Sayısı artatsa işte ozaman @xemrexxx i korku sarar ve çok iyi mesajlarla gelmeye çalışır
![]()
Senden önce @Aserat başta olacaktıCidden niye yok benim mesajım 😱 @xemrexxx in hormonlu güldürüleri listeyi bozmuş herhalde benim gibi etiketsiz 11 tane güldürdün'ü kaldıramadı sistem@Çiğdem- bir kontrol et bakayım şunu 11 tane güldürdün aldım ben bu mesaj ile listenin en başına altın harflerle yazmanız gerekirken listede bile yokum nasıl iş bu
https://fav10.net/forum/threads/‘8-gün’-final-yapıyor.277667/#post-3314449
Evet bir de o vardı değil mi
Sen gönlümüzün birincisisinEvet bir de o vardı değil miOlsun onunki de hormonlu sonuçta, o mesaj en başta olabilir ama benimki altın harflerle yazılmalı
![]()
Mesajını yeni gördüm, tebrik ederim tosbağayı devirmişsin.ben 3-4 olurum sandım
![]()
Biraz havadan geldi buMesajını yeni gördüm, tebrik ederim tosbağayı devirmişsin.![]()
Yoksa @Forumdash fani değil miBiraz havadan geldi buyani evet onu devirdim ama zirvede 2 başka isim daha vardı
Forumdash imha edip beni birinci yaptı
![]()
Aaa üyeler diyor kütükler giremezCidden niye yok benim mesajım 😱 @xemrexxx in hormonlu güldürüleri listeyi bozmuş herhalde benim gibi etiketsiz 11 tane güldürdün'ü kaldıramadı sistem@Çiğdem- bir kontrol et bakayım şunu 11 tane güldürdün aldım ben bu mesaj ile listenin en başına altın harflerle yazmanız gerekirken listede bile yokum nasıl iş bu
https://fav10.net/forum/threads/‘8-gün’-final-yapıyor.277667/#post-3314449
E bizim mesajlarımızı saymazsanız tabi o yer cücesiyle dolar listeAaa üyeler diyor kütükler giremez![]()
![]()
Zaten @xemrexxx güldüren mesajları diye değiştiricem bundan sonra liste başlığını hep bu yer cücesi var biz figuran oalrak takılıyoruz![]()
![]()
![]()
Senin komedyenlikle ne alakan olur ayoll liste biliyor kimi almayacağını liste bile bizden akıllıE bizim mesajlarımızı saymazsanız tabi o yer cücesiyle dolar listeHem ben hem aserat daha çok güldürdün almış ikimizi de almamışsınız listeye
![]()
Ben Emre gibi etiket yapsam 20'de 20 yaparım o listedeSenin komedyenlikle ne alakan olur ayoll liste biliyor kimi almayacağını liste bile bizden akıllı![]()
![]()
![]()