Zaten yeni konudan dolayı izlemeyi düşünmüyordum şimdi antisi olacam
kesin rekor kırıcaz o zamanZaten yeni konudan dolayı izlemeyi düşünmüyordum şimdi antisi olacam![]()
![]()
![]()
ayol sen kendi kenanına bak ilk bölümünü ertesi kanal satıldı
Hahah Aaa Araplara satılıcağı için arap kanalıyla anlaştı bence şuan en güvende Kenan duruyor çatlasın @Forumdashayol sen kendi kenanına bak ilk bölümünü ertesi kanal satıldı![]()
faruk bunu beğenmediHahah Aaa Araplara satılıcağı için arap kanalıyla anlaştı bence şuan en güvende Kenan duruyor çatlasın @Forumdash![]()
![]()
![]()
Hahahah Ama Kenan bu duyumu aldı için öyle yaptı bence siz ne sandınız Kenanı ayollfaruk bunu beğenmedi![]()
haa yok süper güçleri var adamın geleceği görüyorHahahah Ama Kenan bu duyumu aldı için öyle yaptı bence siz ne sandınız Kenanı ayoll
![]()
![]()
![]()
Sen izlemeye devam edecen mi kıskanclıktan zor izlersin amahaa yok süper güçleri var adamın geleceği görüyor![]()
kız daha ilk bölümü izlemedimSen izlemeye devam edecen mi kıskanclıktan zor izlersin ama![]()
![]()
![]()
Aaa bir tuhaf yorum yapmıstın konuyakız daha ilk bölümü izlemedim![]()
kız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyorAaa bir tuhaf yorum yapmıstın konuya![]()
İzlede gerçek tarihi dizi gör ayoll![]()
Aaa Kenanın görüntüsünü çok iyi hazırlamışlar sen den genç görünüyorkız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyor![]()
![]()
![]()
anlamadığın işlere o koca burnunu sokma tatlımAsıll şimdi öyle ayoll![]()
![]()
![]()
Kenana laf yok,gayet oturmuş adam rolekız neresi gerçekçi 16 yaşındaki fatihi 44 yaşındaki kenan oynuyor![]()
![]()
![]()
Hahah Ayy sen asıl karışma bee , benim uzmanlık alanım ecünnü hayatımı verdim bu savasaanlamadığın işlere o koca burnunu sokma tatlımzararları çıkarsın
![]()
hoşşt benim daha yaşım ne başım ne,çıtır sayılırım daha,kart horoz seni kendine bak sen,kaknemAaa Kenanın görüntüsünü çok iyi hazırlamışlar sen den genç görünüyor@serhatt