İlk bölüm 1 saat 15 dakika falandı, her bölüm 10'ar dakika kısaldı. 3. bölüm gibi 50 dakika civarı kalsa yeterli daha da uzarsa sıkabilir![]()
Altına imzamı atmak istediğim türden bir yorum olmuş, katılıyorum.
İlk bölüm 1 saat 15 dakika falandı, her bölüm 10'ar dakika kısaldı. 3. bölüm gibi 50 dakika civarı kalsa yeterli daha da uzarsa sıkabilir![]()
Böyle ağzı süt kokan sübyanları @Yiğitt @serhatt tercih ediyorbu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmışgerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış
@Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
![]()
aa hayret yaşlanmışlığını kabul ediyon
Hahah Aaa hayır ama çocuklara sulanacak kadarda şey değiliz yanıaa hayret yaşlanmışlığını kabul ediyon![]()
senin şu cw dizisindeki oğlan da 97 liydi ama maşallah @Yiğitt le birlikte oğlanı ayak üstü şapmıştınızHahah Aaa hayır ama çocuklara sulanacak kadarda şey değiliz yanı![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa yabancı oğlanlar başka hele sarısınsasenin şu cw dizisindeki oğlan da 97 liydi ama maşallah @Yiğitt le birlikte oğlanı ayak üstü şapmıştınız
![]()
ay kabardı bu forumdan kaçmalı hemenHahah Aaa yabancı oğlanlar başka hele sarısınsa![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa sus beeeay kabardı bu forumdan kaçmalı hemen![]()
bu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmışgerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış
@Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
![]()
Ben sevmem böyle, sert olmalı. 😱
eee tabi yabancılar senin ne ka cadoloz olduğunu anlamazHahahah Aaa sus beeeTürk oyuncular okadar ilgimi çekmiyor
![]()
![]()
![]()
Ben sevmem böyle, sert olmalı. 😱![]()
Söz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır beay kabardı bu forumdan kaçmalı hemen![]()
Bu sert çünkü.Söz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır be![]()
![]()
![]()
kız sanane herkesin fantezi dünyası kendine dimi @YiğittSöz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır be![]()
![]()
![]()
Ahh Efe olsa Noyanı atardı size onun yerine ben atayım tam sizlikBu sert çünkü.![]()
Tipten kaybettibu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmışgerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış
![]()
kız zaten çocuk 21 sen 41 yaşındasın olmazdı o işTipten kaybettiYumuşak yüz hattı var yani bebe yüzlü, kriterlerime uymuyor zaten
![]()
Yok devekız zaten çocuk 21 sen 41 yaşındasın olmazdı o iş![]()