İlk bölüm 1 saat 15 dakika falandı, her bölüm 10'ar dakika kısaldı. 3. bölüm gibi 50 dakika civarı kalsa yeterli daha da uzarsa sıkabilir
Altına imzamı atmak istediğim türden bir yorum olmuş, katılıyorum.
İlk bölüm 1 saat 15 dakika falandı, her bölüm 10'ar dakika kısaldı. 3. bölüm gibi 50 dakika civarı kalsa yeterli daha da uzarsa sıkabilir
Böyle ağzı süt kokan sübyanları @Yiğitt @serhatt tercih ediyorbu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmış gerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış @Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
aa hayret yaşlanmışlığını kabul ediyon
Hahah Aaa hayır ama çocuklara sulanacak kadarda şey değiliz yanıaa hayret yaşlanmışlığını kabul ediyon
senin şu cw dizisindeki oğlan da 97 liydi ama maşallah @Yiğitt le birlikte oğlanı ayak üstü şapmıştınızHahah Aaa hayır ama çocuklara sulanacak kadarda şey değiliz yanı
Hahah Aaa yabancı oğlanlar başka hele sarısınsasenin şu cw dizisindeki oğlan da 97 liydi ama maşallah @Yiğitt le birlikte oğlanı ayak üstü şapmıştınız
ay kabardı bu forumdan kaçmalı hemenHahah Aaa yabancı oğlanlar başka hele sarısınsa
Hahahah Aaa sus beee Türk oyuncular okadar ilgimi çekmiyoray kabardı bu forumdan kaçmalı hemen
bu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmış gerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış @Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
https://onedio.com/haber/bugun-bir-...t-dizisinde-begeni-toplayan-recep-usta-814556
Ben sevmem böyle, sert olmalı. 😱
eee tabi yabancılar senin ne ka cadoloz olduğunu anlamazHahahah Aaa sus beee Türk oyuncular okadar ilgimi çekmiyor
Ben sevmem böyle, sert olmalı. 😱
Söz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır beay kabardı bu forumdan kaçmalı hemen
Bu sert çünkü.Söz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır be
kız sanane herkesin fantezi dünyası kendine dimi @YiğittSöz de olan çocuğa sarkıntılık yapıyorsun 2 yıldır be
kız sanane herkesin fantezi dünyası kendine dimi @Yiğitt
Ahh Efe olsa Noyanı atardı size onun yerine ben atayım tam sizlikBu sert çünkü.
Tipten kaybetti Yumuşak yüz hattı var yani bebe yüzlü, kriterlerime uymuyor zatenbu oğan parlar demiştim 1 hafta olmadan onedio da konusu çıkmış gerçi @YıldırıM la @vadikızı teyzem daha sert,döşü kıllı erkek seviyor ama diğerleri bakabilir @Çiğdem- @Dosi ve @Yiğitt e uymuyor yaştan çocuk 21 yaşındaymış @Ahmed @Thequeer @serhatt @yatutarsa @cookies @destere @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci
kız zaten çocuk 21 sen 41 yaşındasın olmazdı o işTipten kaybetti Yumuşak yüz hattı var yani bebe yüzlü, kriterlerime uymuyor zaten
Yok devekız zaten çocuk 21 sen 41 yaşındasın olmazdı o iş