Yap bakalım afiyet olsunHaklısın, ben en iyisi bir çay keyfi yapayım![]()
![]()
Yap bakalım afiyet olsunHaklısın, ben en iyisi bir çay keyfi yapayım![]()
![]()
Sanada afiyet olsunYap bakalım afiyet olsunben de yemek yemeye gideyim
![]()
Sebebini yazdım üstteİki kere yazıp sonra silmesen iyiydi![]()
![]()
Hayda bende diyorum alıntı yaptım neden görünmüyor.2 kere denedim ve nasıl becerdiysem göz ardı yapmışım seni @eskicineyseki anında farkettim
Yok ben en iyisi gideyim![]()
Tamam ben de gidiyorum yoksa kafayı yiyecezSebebini yazdım üstte![]()
Bende paylaşmaya geliyordumAll Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor.Sahra ve Nagihan kavgası var.
@eskici @MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @Dosi @dreamy @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem
All Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor.Sahra ve Nagihan kavgası var.
@eskici @MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @Dosi @dreamy @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem
Sembol oyununu Adem aldı diye deliriyor bence, kesin kavgada ondan çıkmıştır.Turabi efsane yaa. Boşluk tuşu Adem![]()
Sembol oyununu Adem aldı diye deliriyor bence, kesin kavgada ondan çıkmıştır.![]()
All Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor.Sahra ve Nagihan kavgası var.
Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor.Acun'un işi yaa. Zaten Turabi'nin alt leveli bunlar. Atakan ve Adem Turabi çakması isimler. 2 yıldır var bu kıyaslama. Çok büyük bi sebebe gerek yok kavga için.![]()
Acunum yakında Instagram'ına atar.Ee bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok![]()
Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlarBerna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor.Sarı saç da eklemiş .ss
Acunum yakında Instagram'ına atar.![]()
Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor.Sarı saç da eklemiş .ss
Acunum yakında Instagram'ına atar.![]()
Benim aklıma da o geldi zaten, yolda konseye gelirken tartışma olduysa eğer o sırada çekim olmuyor.Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlar
Kızlardan favorim Damla ve Sema zaten, Sema dominant bir kadın.Berna Keklikler daha güzeldi. O gelse dağa iyiydi
Sema en ikoniği![]()