İnşallah, @Forumdash pek istekli değil gibi.Çukur 2.sezonu kesin olacak![]()
İnşallah, @Forumdash pek istekli değil gibi.Çukur 2.sezonu kesin olacak![]()
@Forumdash Çağataycı olarak şuan tırnaklarını yiyor . Aras 2.sezonu da çıkarırsa Çağatayın ismi bile anılmayacakİnşallah, @Forumdash pek istekli değil gibi.![]()
İçerde dizimiz şuan Ezel'den sonraki efsanemzdiİnşallah, @Forumdash pek istekli değil gibi.![]()
Çağatay'ımızı ABD'ye yolladık. Şimdiden olay yaratıyor orada@Forumdash Çağataycı olarak şuan tırnaklarını yiyor . Aras 2.sezonu da çıkarırsa Çağatayın ismi bile anılmayacak![]()
![]()
![]()
Karın ağrını anlamıştım işte bu yüz den çekiniyorsunİçerde dizimiz şuan Ezel'den sonraki efsanemzdiÇukur'u sündürmek istiyorsan yaparız. Ben parama bakarım
Kenan'ı bile yolladik parasızlıktan
Çağatay'ımızı ABD'ye yolladık. Şimdiden olay yaratıyor oradaDünya aktörü yapıcaz. Sen o zaman tırnaklarını değil saçını yolup saçlarını da yersin
![]()
De getKarın ağrını anlamıştım işte bu yüz den çekiniyorsun![]()
![]()
![]()
Geliyoruz
![]()
Şunu ben bizim takıma uygularım yarın.
Burak'ın koca kafasını Medet'in kafasına koyŞunu ben bizim takıma uygularım yarın.![]()
Fragmanlar mükemmel. Bölüm yine harika olacak gibi.Çukur 10.bölüm 2.fragman yayınlandı!
Çukur 10.bölüm 2.fragman yayınlandı!
bu sefer vurulur bence o yüzden gidemezSena gidemicek kesin boşuna ben gidiyorum diyo
Fragman rekor kırıyor
Erkan abinin oyunculuğuna laf yok ama karakteri de çok farklı. Bayağı kafa yormuşlar karakterler üzerinde belli oluyor. Vartolu'nun konuşma tarzı, hareketleri, yaptıkları normal geçmişinde sorunlar olan psikopat karakterleri gibi değil, çok değişik. Belki oyuncu iyi oynamasaydı diğer o tarz karakterlere benzeyebilirdi. Ama her bölüm kendine hayran bıraktırıyor adam.Fragman rekor kırıyorÖnceki Çukur fragmanları 1 milyon falan izlenmiş . 9.Bölüm 2 ama 1 haftada olmuş . Bu 10.Bölüm 1.fragmanı sadece 3 günde 2.bucuk izlenmiş .3 e de yakında çıkar Trend den hiç düşmüyor .
Ve yorumların hepsi nerdeyse Vartolu diyor sankıı dizinin 1.başroluymuş gibi ,ama 1.Bölümden favorim olmuştu zaten
@Sherlock @MEnes @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
bu sefer vurulur bence o yüzden gidemez
sena demek istemiştim ama dediğinde mantıklıKim vurulur Senamı vurulur diyosun bana böyle vurulmadan Yamaça dayanamaz gidemez gibime geliyor
sena demek istemiştim ama dediğinde mantıklı