Bu sezon dizide yok Vasilyus geldi düşman olarak onun yerinebu sakallı yumurtanın dizisi bitti heralde artık noyan diye sayıklamıyorsun son haftalarda
Bu sezon dizide yok Vasilyus geldi düşman olarak onun yerinebu sakallı yumurtanın dizisi bitti heralde artık noyan diye sayıklamıyorsun son haftalarda
artık fasulyus ile idare edersin bir süre, noyan oğlanı dönene kadarBu sezon dizide yok Vasilyus geldi düşman olarak onun yerine
Ekli dosyayı görüntüle 55577
acayip severim şimdiden aşık oldum melteme zaten bende bir çocuk ruhu var öyle ruhum kabardı birden@destere sen Çocuklar Duymasını sev ki biz de yabancı şarkıları sevelim
Sahnemde Meltem var zaten seversin senin çocukluğuna benziyor Havuçta zıppıracayip severim şimdiden aşık oldum melteme zaten bende bir çocuk ruhu var öyle ruhum kabardı birden
bizde durumlar böyle önce kalaylarsın sonra hoşgeldin dersin
hoşgeldin eskici
senin standartlarına uymayan bir dizi yani adeta attan inip eşeğe binmişsin biz aşk-ı memnu veya fatmagül falan bekliyorduk
bu yelli diziyi hiç sevmemiştim bunu anca @Çiğdem- in oyları kurtarır
nerdeki @mesmeso61 in dizisi bakındım bakındım göremedim sanırım kaçtı yarışmıyor
Eyvallah kanka yaptik bir seyler senle yine puan konusunda güzel anlasmalarimiz olur bence
İnsan bir hos geldin der hemen basladin saydirmaya
Kardeş payı iyidir yaa çok kötü değil. Sadece güldürme şekli farklı.
bizde durumlar böyle önce kalaylarsın sonra hoşgeldin dersin
hoşgeldin eskici
senin standartlarına uymayan bir dizi yani adeta attan inip eşeğe binmişsin biz aşk-ı memnu veya fatmagül falan bekliyorduk
bu yelli diziyi hiç sevmemiştim bunu anca @Çiğdem- in oyları kurtarır
nerdeki @mesmeso61 in dizisi bakındım bakındım göremedim sanırım kaçtı yarışmıyor
Kardeş payı diye türkiyenin en gıcık dizisini seçmiş ayoll @destereEyvallah kanka yaptik bir seyler senle yine puan konusunda güzel anlasmalarimiz olur bence
İnsan bir hos geldin der hemen basladin saydirmaya
aa yok artık oylama baslayınca bakarım cnm şimdi üşeniyorumBenim sahneyi izledin mi kraliçem.
aa yok artık oylama baslayınca bakarım cnm şimdi üşeniyorum
350 kez kalp krizi geçiren alirıza diye devam etseydin kötü dizi seçmişsin
berbat sen bu diziyle @Dosi nin yarışmasında hapı yutmuştun aynı hatayı iki kez tekrarlayan düşünce üzülmemeli
izlemediğim bir dizi o açıdan bana uzak neyse sahneleri yinede tek tek kurcalarız belki bişey çıkar
yine izlemediğim bir dizi ortalık aksiyon kaynıyor bakalım ne çıkacak puan olarak diğerleri çok kötüyse belki son sırada yer almaz
bergüzarı görünce mutlu olduk ama tosuncuğu yıkamasa daha iyiydi
Göndericem durma
Sen sahneni paylaş önce. Ama buradan göndermen lazım.Severiz galiba
Yarin aksama kadar süremiz yok muSen sahneni paylaş önce. Ama buradan göndermen lazım.