Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim.Sana karşı asla bir mesafem olmadı, bunu nereden çıkardın anlamadım? Daha bugün @Doğu nun paylaşımında adını andım, buna rağmen nasıl böyle bir şey gördün onu anlamadım
Tam aksine her türlü geyik hoşuma gidiyor benim, istediğinizi deyin![]()
Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim.
Süper çünkü bunların devamı gelecek.Kendime yeni eğlenecek bir şey buldum.
![]()
hhaha yakısmıs kapak fotonda lakabın duruuo nasılsa kuru kafa
Final moduna girdik, kazansak da kaybetsek de Erkin Koray Bey'i 26 Haziran'a kadar avatarımızda ağırlayacağız
Nasıl olmuş? @Çiğdem-![]()
dün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları![]()
Erkin Koray 60
Feridun Düzağaç 49
Emre Altuğ 47
@Bully Emre Altuğ elenmiştir emekleri için teşekkür eder geçmiş olsun dileriz
Evet büyük finale kimler kalacak Emre Altuğ mu ? Erkin Koray mı ? Feridun Düzağaç mı ?
21:00 da sonuçlar açıklanmaya başlanacak
![]()
![]()
![]()
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Yollasaydın ikisininde oyları eşit olacaktı düollaya kalacaktıdün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları
oylarımda şu şekildeydi
emre altuğ = 3 puan
erkin koray = 2 puan
feridün düzağaç = 1 puan
şimdi elenene bakınca iyiki yollamayı unutmuşum diyorum
@xemrexxx @sokak sanati @Bully @masacre @Tolstoyevski @mrt-06 @Harunnn60
@MasacRE-
yok eşitlikte şey oluyor düello @MasacRE- @Bully
oyunu yollaman lazımdı senin hatan ayollson mesajı profile yazmışım baksana sabah 07:30 civarında yani sabahlamıştım![]()
ama güzel ve hayırlı bir hata olmuşoyunu yollaman lazımdı senin hatan ayoll![]()
![]()
![]()
Ters köşeleri severim
Yuh be haine bak bizi @EFE UYSAL gıcığına sattı pis
@Bully gardaşımın hakkiydi finalTeşekkürler, sana da geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm elenmene![]()
bir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmazBen şok ben iptal.Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış.
Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış.
Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski.Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın.
@MasacRE-
Ben şok ben iptal.Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış.
Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış.
Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski.Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın.
@MasacRE-
Yeter bu kadar gururlandığımız bence artık Utkuya ayrılan sürenin sonuna geldikbir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmazbunlar yanlış davranışlar sıvacılar birbirini sıvamamalı
![]()
La ne tesellisi ben size rağmen bu şartlarda finale kadar gelmişim finalde kaybetmek umurumda mı sanıyorsunuz