MusicSurvivor 6.Sezon Yarı Final Sonuçları

Sana karşı asla bir mesafem olmadı, bunu nereden çıkardın anlamadım? Daha bugün @Doğu nun paylaşımında adını andım, buna rağmen nasıl böyle bir şey gördün onu anlamadım :)

Tam aksine her türlü geyik hoşuma gidiyor benim, istediğinizi deyin :A
Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim. :)

Süper çünkü bunların devamı gelecek. :A Kendime yeni eğlenecek bir şey buldum. :Z

Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim. :)

Süper çünkü bunların devamı gelecek. :A Kendime yeni eğlenecek bir şey buldum. :Z

Final moduna girdik, kazansak da kaybetsek de Erkin Koray Bey'i 26 Haziran'a kadar avatarımızda ağırlayacağız :A

Nasıl olmuş? @Çiğdem- :A

Son düzenleme:
YDdalA.jpg

Erkin Koray 60
Feridun Düzağaç 49
Emre Altuğ 47

@Bully Emre Altuğ elenmiştir emekleri için teşekkür eder geçmiş olsun dileriz :(

Evet büyük finale kimler kalacak Emre Altuğ mu ? Erkin Koray mı ? Feridun Düzağaç mı ?

21:00 da sonuçlar açıklanmaya başlanacak :Z

sezen-aksu.jpg

bulent-ersoy-ve-tark-fea4ad2c5c1a2b30d9f5.jpg

tarkan-sezen-aksu.jpg

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
dün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları :)
oylarımda şu şekildeydi

emre altuğ = 3 puan
erkin koray = 2 puan
feridün düzağaç = 1 puan

şimdi elenene bakınca iyiki yollamayı unutmuşum diyorum :)

@xemrexxx @sokak sanati @Bully @masacre @Tolstoyevski @mrt-06 @Harunnn60

@MasacRE-

dün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları :)
oylarımda şu şekildeydi

emre altuğ = 3 puan
erkin koray = 2 puan
feridün düzağaç = 1 puan

şimdi elenene bakınca iyiki yollamayı unutmuşum diyorum :)

@xemrexxx @sokak sanati @Bully @masacre @Tolstoyevski @mrt-06 @Harunnn60

@MasacRE-
Yollasaydın ikisininde oyları eşit olacaktı düollaya kalacaktı :F:F @Bully

düelloya kalmazdı sanırım @Bully tur atlardı olan @MasacRE- ye olurdu çünkü final puanlarında emre altuğ önde sanırım eşitlikte topladıkları final puanları geçerli :)
Yollasaydın ikisininde oyları eşit olacaktı düollaya kalacaktı :F:F @Bully
yok eşitlikte şey oluyor düello @MasacRE- @Bully :A ama baya uzayacaktı işler düello baya sıkıntılı bir iş sende gece 05 de ne halt yiyordun tövbe tövbe :A

oyunu yollaman lazımdı senin hatan ayoll :A :A :A
ama güzel ve hayırlı bir hata olmuş :) şarkı olarak emre altuğun şarkısı çok iyiydi o yüzden tam puan vermek zorunda kalacaktım :) ama @Bully kötü onunda elenmesi lazımdı:) yani oylarımı yollamayı unutmuş olmam vatan ve millet için hayırlara vesile olmuş :)

Son düzenleme:
Ben şok ben iptal. :A Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış. :A Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış. :A

Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski. :) Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın. :A @MasacRE-

Ben şok ben iptal. :A Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış. :A Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış. :A

Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski. :) Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın. :A @MasacRE-
bir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmaz :) bunlar yanlış davranışlar sıvacılar birbirini sıvamamalı :)

bir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmaz :) bunlar yanlış davranışlar sıvacılar birbirini sıvamamalı :)
Yeter bu kadar gururlandığımız bence artık Utkuya ayrılan sürenin sonuna geldik :A Son sıvanızı yapın artık büyük finalde sıvaya sıvaya teselli edersiniz @MasacRE-'yi :A Özellikle @destere'nin omzunda ağlamak istiyormuş :A

Yeter bu kadar gururlandığımız bence artık Utkuya ayrılan sürenin sonuna geldik :A Son sıvanızı yapın artık büyük finalde sıvaya sıvaya teselli edersiniz @MasacRE-'yi :A Özellikle @destere'nin omzunda ağlamak istiyormuş :A
La ne tesellisi ben size rağmen bu şartlarda finale kadar gelmişim finalde kaybetmek umurumda mı sanıyorsunuz :A İsterse 50 puan fark atsın hiç önemli değil yani ben amacımı gerçekleştirdim :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking