Ben ona tripliyim
Güzel ikimizde Erkinciyiz demek.
Ben ona tripliyim
Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim.Sana karşı asla bir mesafem olmadı, bunu nereden çıkardın anlamadım? Daha bugün @Doğu nun paylaşımında adını andım, buna rağmen nasıl böyle bir şey gördün onu anlamadım
Tam aksine her türlü geyik hoşuma gidiyor benim, istediğinizi deyin
Bana öyle gelmiş o zaman, herhalde yine özel günlerimdeyim.
Süper çünkü bunların devamı gelecek. Kendime yeni eğlenecek bir şey buldum.
hhaha yakısmıs kapak fotonda lakabın duruuo nasılsa kuru kafa
Final moduna girdik, kazansak da kaybetsek de Erkin Koray Bey'i 26 Haziran'a kadar avatarımızda ağırlayacağız
Nasıl olmuş? @Çiğdem-
dün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları
Erkin Koray 60
Feridun Düzağaç 49
Emre Altuğ 47
@Bully Emre Altuğ elenmiştir emekleri için teşekkür eder geçmiş olsun dileriz
Evet büyük finale kimler kalacak Emre Altuğ mu ? Erkin Koray mı ? Feridun Düzağaç mı ?
21:00 da sonuçlar açıklanmaya başlanacak
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Yollasaydın ikisininde oyları eşit olacaktı düollaya kalacaktı @Bullydün gece 05 civarı oylarımı hazırladım not almışım hatta sonra film araya girdi ben hogathaya gönderdim sanıyorum oyları
oylarımda şu şekildeydi
emre altuğ = 3 puan
erkin koray = 2 puan
feridün düzağaç = 1 puan
şimdi elenene bakınca iyiki yollamayı unutmuşum diyorum
@xemrexxx @sokak sanati @Bully @masacre @Tolstoyevski @mrt-06 @Harunnn60
@MasacRE-
yok eşitlikte şey oluyor düello @MasacRE- @Bully ama baya uzayacaktı işler düello baya sıkıntılı bir iş sende gece 05 de ne halt yiyordun tövbe tövbeYollasaydın ikisininde oyları eşit olacaktı düollaya kalacaktı @Bully
oyunu yollaman lazımdı senin hatan ayollson mesajı profile yazmışım baksana sabah 07:30 civarında yani sabahlamıştım
ama güzel ve hayırlı bir hata olmuş şarkı olarak emre altuğun şarkısı çok iyiydi o yüzden tam puan vermek zorunda kalacaktım ama @Bully kötü onunda elenmesi lazımdı yani oylarımı yollamayı unutmuş olmam vatan ve millet için hayırlara vesile olmuşoyunu yollaman lazımdı senin hatan ayoll
Ters köşeleri severim
Yuh be haine bak bizi @EFE UYSAL gıcığına sattı pisBir insan bu kadar mı adam olur ya Kıskan @Maskeli Fedai
@Bully gardaşımın hakkiydi finalTeşekkürler, sana da geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm elenmene
bir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmaz bunlar yanlış davranışlar sıvacılar birbirini sıvamamalıBen şok ben iptal. Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış. Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış.
Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski. Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın. @MasacRE-
Ben şok ben iptal. Sonunda bir yarışma herkesin yarışıp en sonunda @Bully nin kazandığı bir şey olmaktan çıkmış. Almanlara Brezilya'nın yaptığı 7-1 lik vurgun geldi aklıma halk da öyle vurgun yapmış.
Erkin Koray üstadımız hak ettiği yerde tebrikler @Tolstoyevski. Ayrıca sıvacı kardeşim de finale kadar çıkmış tebrikler Utku'cum bizi şaşırttın ve gururlandırdın. @MasacRE-
Yeter bu kadar gururlandığımız bence artık Utkuya ayrılan sürenin sonuna geldik Son sıvanızı yapın artık büyük finalde sıvaya sıvaya teselli edersiniz @MasacRE-'yi Özellikle @destere'nin omzunda ağlamak istiyormuşbir sıvacının bir diğer sıvacıya yaptığı sıva, sıvadan sayılmaz bunlar yanlış davranışlar sıvacılar birbirini sıvamamalı
La ne tesellisi ben size rağmen bu şartlarda finale kadar gelmişim finalde kaybetmek umurumda mı sanıyorsunuz İsterse 50 puan fark atsın hiç önemli değil yani ben amacımı gerçekleştirdim