Aslı Enver Murat Boz'u Terk Etti !

Murat Boz referandumda evet kampanyasına katıldığı için ayrıldılar diye haberler çıkmış şimdi de :A

Aslı Enver'i yerinde olsam Murattan ömrü boyuncu unutamayacağı bir intikam alırdım. :A Ama Aslı sesiz bir kız olduğu için sessizce açıklama yapmadan ayrılır bence. :)
Doğru olanı yapmış eğer haberler doğruysa.
Aslı daha iyilerine layık. :A
Lo evleri ayirdilar Murat boz gecelere akmaya basladi :)
Posta Gazetesi'nin haberine göre REFERANDUM sebebiyle ayrılmışlar. Murat Boz'un ''Evet'' kampanyasına katılmasına Aslı Enver tepki göstermiş, hatta Aslı Enver'in ailesi de kızına destek olmuş. Haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 1 ay önce ayrıldıkları da söyleniyor. :D

Murat Boz referandumda evet kampanyasına katıldığı için ayrıldılar diye haberler çıkmış şimdi de :A
Aynı anda mı ne? :A

Posta Gazetesi'nin haberine göre REFERANDUM sebebiyle ayrılmışlar. Murat Boz'un ''Evet'' kampanyasına katılmasına Aslı Enver tepki göstermiş, hatta Aslı Enver'in ailesi de kızına destek olmuş. Haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 1 ay önce ayrıldıkları da söyleniyor. :D

Aynı anda mı ne? :A
Her türlü ayrılmışlar o zaman :F Aslı Özcana gitsin :F

Güçlü türkiye icin evet diyen sedayla esranin programi bitti murat bozu sevgilisi terketti arda icin de transfer dedikodulari var galiba güçlü türkiyeyi sadece hayircilar görebilecek bu gidişle neyse ben @Doğu nun başina bişi gelmesini bekliyorum artik:A

Hep senin pis kara büyülerin, nasıl da seviniyor. ss

Demek ki Aslı Enver'de var bir sıkıntı, Birkan Sokullu da yakışıklı adamdı ayrıldılar, şimdi de Murat aldatmış :A
aaa bak o aslıdan hiç elektirik alamıyordum o gerizerkalı kızda kötü ama murat onunla ciddi takılmaz nasılsa böylece aslıyla ayrılmıs oldular :Z:Z:Z @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan