Aslı Enver Murat Boz'u Terk Etti !

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Murat Boz,Eser Yenenler ve Candan kardeşler sabahlara kadar evde parti yapmışlardı ve Murat Boz, Aslı Enveri aldattı haberleri çıkmasına sebep olmuştu bu olay.Ardından 1.5 yıldır Aslı Enverle birlikte olan ve ilişkilerinin Oses Türkiye 2016 yılbaşı çekimleri sırasında başladığı söylenen ikiliden Murat Boz bu haberi yalanlamıştı ve sadece parti yaptıklarını söylemişti.Ama Aslı Enver haberin çıktığı gün Murat Bozu terk etmiş bile.Enver’in yakınlarına “Zaten aramız bir haftadır limoniydi. Bu olay bardağı taşıran son damla oldu” dediği öğrenildi.Ayrıca Murat Boz'un Aslıyla oturduğu evden taşındığı da gelen haberler arasında.

s-6df56ae43a76618d71ae80b014a364da9da4bfbf.jpg

Son düzenleme:
Bu haberi duyan @destere Aslıyı elde etmek için Bursaya veya İstanbula kaçarken foruma uzun süre uğramayan @Çiğdem- in Bozun peşinde olduğu öğrenildi :F

Aslı Enver gibi güzel birini Candan kardeşlerle aldatmak? 😱 Murat Boz yapmamıştır ya, inşallah yapmamıştır.

İkisinden de doğru dürüst bir açıklama gelmedi, sosyal medya kaynıyor. Bi iki gündür TT listesinde gördüm.

Zaten sürekli Hadise ile fingirdeyerek o yönde olduğunu belli etmişti. Aslı gibi kız Murata 10 beden büyük gelir zaten.

Ünlülerin hepsi için olmasa da çoğunda Sadakat, bağlılık ve sevgi duygularının olduğunu düşünmüyorum. İyi giden bir ilişkin var ne diye başkasıyla eğlenirsin. (tabi doğruysa)

Aslı Enver delikanlı kızmış :) Pörtlek gözlü Murat artık Bahar Candan ile evcilik oynar :A

Aslı Enver'i yerinde olsam Murattan ömrü boyuncu unutamayacağı bir intikam alırdım. :A Ama Aslı sesiz bir kız olduğu için sessizce açıklama yapmadan ayrılır bence. :)