Aslı Enver'i yerinde olsam Murattan ömrü boyuncu unutamayacağı bir intikam alırdım. Ama Aslı sesiz bir kız olduğu için sessizce açıklama yapmadan ayrılır bence.
Doğru olanı yapmış eğer haberler doğruysa.
Aslı daha iyilerine layık.
Posta Gazetesi'nin haberine göre REFERANDUM sebebiyle ayrılmışlar. Murat Boz'un ''Evet'' kampanyasına katılmasına Aslı Enver tepki göstermiş, hatta Aslı Enver'in ailesi de kızına destek olmuş. Haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 1 ay önce ayrıldıkları da söyleniyor.Lo evleri ayirdilar Murat boz gecelere akmaya basladi
Aynı anda mı ne?Murat Boz referandumda evet kampanyasına katıldığı için ayrıldılar diye haberler çıkmış şimdi de
Murat Boz referandumda evet kampanyasına katıldığı için ayrıldılar diye haberler çıkmış şimdi de
Her türlü ayrılmışlar o zaman Aslı Özcana gitsinPosta Gazetesi'nin haberine göre REFERANDUM sebebiyle ayrılmışlar. Murat Boz'un ''Evet'' kampanyasına katılmasına Aslı Enver tepki göstermiş, hatta Aslı Enver'in ailesi de kızına destek olmuş. Haber ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 1 ay önce ayrıldıkları da söyleniyor.
Aynı anda mı ne?
Özcan'la sevgili olurlarsa şaşırmam.Her türlü ayrılmışlar o zaman Aslı Özcana gitsin
Lo evleri ayirdilar Murat boz gecelere akmaya basladi
Murat Boz evet dediyse Aslı'nın ayrılması iyi olmuş.
BMW'den Doğan'a biniş olmuş.murat bununla aldatmış aslıyı hahahha
@destere @sokak sanati @cookies @Bully @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE-
ayy zaten bunların birlikte olmasını istemiyorum tam kişiyide bulmuşBMW'den Doğan'a biniş olmuş.
Niye kıskanıyon mu?ayy zaten bunların birlikte olmasını istemiyorum tam kişiyide bulmuş
murat bununla aldatmış aslıyı hahahha
kerimcan daha iyi bir seçenek gibi duruyor bu kızın yanındaBMW'den Doğan'a biniş olmuş.
Pörsümüş aslının muratın yanında ne işi varNiye kıskanıyon mu?
Hep senin pis kara büyülerin, nasıl da seviniyor. ssmurat bununla aldatmış aslıyı hahahha
aaa bak o aslıdan hiç elektirik alamıyordum o gerizerkalı kızda kötü ama murat onunla ciddi takılmaz nasılsa böylece aslıyla ayrılmıs oldular @xemrexxxHep senin pis kara büyülerin, nasıl da seviniyor. ss
Demek ki Aslı Enver'de var bir sıkıntı, Birkan Sokullu da yakışıklı adamdı ayrıldılar, şimdi de Murat aldatmış