Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

@Çiğdem- şaşıracağımı sanmıyorum demiştim ama şaşırdım, yine sen kazandın :A 1.olmak harika, destek veren herkese çok teşekkür ederim :D

@OzaN @Tolstoyevski sizlere de tebrikler :D

@batuhankaralar geçmiş olsun, kim elense yazık olacaktı maalesef piyango sana vurdu :( @destere çok üzülecek :(

Son olarak, emeklerine sağlık canım :bhr: @Çiğdem-

Bu sohbete tutma çabasının altından bir şey çıkmasın yarın görücü gelecek falan. :A
Bana da durup durup sonuçlarda iş verecekleri tutuyor bazen sinir oluyorum :F

Hadi gelsin o zaman puan durumu :Z
haftalık oylarda 25 barajına oynuyoruz her hafta 2 saat süremiz oluyor halıyle ama kendi sohbetlerimi oyları açıklarken yapıyorum yanı bir yandan 3-4 dakıkada bir oyu açıklayıp bir yandan üyelerle sohbet edip hem oyu geçiktşrmiyorum hemde sohbet ortamını kuruyorum 2 saat boyunca eğleniyoruz bu sayede :Z:Z:Z

bu hafta içinde çok teşekkürler :bhr: @Bully hiçbir sonuca şaşırmam demişti ama yine şaşırtmayı başardık bence :A :A :A

O değil de yine elenmedim be @EFE UYSAL @Bully :A

kudurun_1268847.jpg

haftalık oylarda 25 barajına oynuyoruz her hafta 2 saat süremiz oluyor halıyle ama kendi sohbetlerimi oyları açıklarken yapıyorum yanı bir yandan 3-4 dakıkada bir oyu açıklayıp bir yandan üyelerle sohbet edip hem oyu geçiktşrmiyorum hemde sohbet ortamını kuruyorum
2 saat boyunca eğleniyoruz bu sayede :Z:Z:Z

bu hafta içinde çok teşekkürler :bhr: @Bully hiçbir sonuca şaşırmam demişti ama yine şaşırtmayı başardık bence :A :A :A
Aynı yorumu yapmışız aynı anda, kalp kalbe karşı durumunu yaşadık yine :A

Aynı yorumu yapmışız aynı anda, kalp kalbe karşı durumunu yaşadık yine :A
Hhahah aa sorma aynı anda aynı şeyi yazıyoruz tuhaf gerçekten :A :A :A

@turkuazz 2 haftadır zor kurtuluyor yalancı şahidimi harcarken düşünseydi keşke :A

@MasacRE- rekor kırıyor 10.hafta ve şansına 2 elemede olmucak 10.haftada :A

Ben sana iftira atmadım evet istanbul masalına 1 verdin onun dışında murata oyların güzeldi öyle yapsam vadikızına 1 verirdim dedin ya ona dedim düşük veriyodun ona dedim senle tartışmak istemiyorum cevap verme bana lütfen

Sana gerçekten inanmıyorum. Hem hep 1 verdin Dosinin yarışta deyip bana iftira atıyorsun hemde sus diyorsun. Önce senin erdemli bir davranış gösterip haklısın özür dilerim demen lazım. Ama o erdem sende yok sanırım. İnsan yanlış anladığı birinden özür diler.

Oha bu efsane şarkı mı elendi. Üzüldüm şuan. @batuhankaralar geçmiş olsun. Valla büyük şok.

İlk 3'e tebrikler. Ozan her hafta açılıyor maşallah senin Mirkelam.:A @OzaN

Son düzenleme:
2li elemede net gdici :A:A
2 eleme çeyrek finalde ayoll @MasacRE- oraya gidebilse şampiyon olmakla aynı bence başarısı :A :A :A @Bully

Sana gerçekten inanmıyorum. Hem hep 1 verdin Dosinin yarışta deyip bana iftira atıyorsun hemde sus diyorsun. Önce senin erdemli bir davranış gösterip haklısın özür dilerim demen lazım. Ama o erdem sende yok sanırım. İnsan yanlış anladığı birinden özür diler.

Oha bu efsane şarkı mı elendi. Üzüldüm şuan. @batuhankaralar geçmiş olsun. Valla büyük şok.

senin rafet gidicekti o elenmese :A

Son düzenleme:

Bak yanlış hatırlamış olabilirim tek tek bakacam oylarına hatam varsa özrümü dilerim inanma bana sen

O değil de yine elenmedim be @EFE UYSAL @Bully :A

kudurun_1268847.jpg
Bu resmin bir bedeli olacak biliyorsun dimi :A

Son anda yırtmışın işte, dipleri gören biri fazla yaşamaz az kaldı senden kurtulmamıza :A

2 eleme çeyrek finalde ayoll @MasacRE- oraya gidebilse şampiyon olmakla aynı bence başarısı :A :A :A @Bully

@mrt-06 sende okadar kötü gitmedin bence cnm zaten artık şarkılarının hepsi süper :Z

senin rafet gidicekti o elenmese :A
Çeyreği görebileceğini nerden çıkardın ki :A

Bu resmin bir bedeli olacak biliyorsun dimi :A

Son anda yırtmışın işte, dipleri gören biri fazla yaşamaz az kaldı senden kurtulmamıza :A

Çeyreği görebileceğini nerden çıkardın ki :A
Artık hit şarkıların kaldı, güzel puanlar vereceğim dedin, hatırlatırım :A

Bak yanlış hatırlamış olabilirim tek tek bakacam oylarına hatam varsa özrümü dilerim inanma bana sen

Dur sen zahmet etme
vadikızı Şiddetin bahanesi yoktur - 16 (20 üzerinden.)
vadikızı - Söz -7 (10 üzerinden)
Hiç izlemediğim Daredevile 2 vermişim, Deadpool'a 1 vermişim. Birde İstanbul masalına. 2 tane 1 vermişim. Şu 90'larda kimdin hatırlayamadım ama 1 vermedim çünkü Deli Yürek var 1 verdiğim.

Durum bu. Büyük bi iftira attın bana.