Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

PUAN durumu 23:00 da

@destere oyları
Zeki Müren - Dudaklarında Arzu = 9 puan
Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş = 8 puan
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum = 7 puan
Feridun Düzağaç - Unutama Beni = 6 puan
Erkin Koray - Tek Başımıza = 5 puan
Ferhat Göçer - Git = 4 puan
Mirkelam - Unutulmaz = 3 puan
Mehmet Erdem - Gibi Gibi = 2 puan
Murat Dalkılıç - La Fontaine = 1 puan
Çok teşekkürler elticim. :bhr: @destere

Geçen haftaki tepkin olmasa bunları demezdim, beğenmemiş der geçerdim. Ama geçen haftaki o tepkinden sonra insan ister istemez şaşırmıyor bu duruma, belki tesadüftür günahını almayayım yine de. Sadece kötü bir tesadüf olmuş o zaman.
Şu an iyi puan verseydim sesin çıkmayacaktı eminim. Ama geçen haftaki tepkim şakadan ibaret Batuhan bana düşük verdiği hafta sonrasında yine iyi vermiştim örnek olarak verirsem. Bu hafta yine iyi verdim ama o kötü vermiş. Haftaya sevdiğim şarkıyla gelirse yine iyi veririm. Bu yarışmada önceliğim aldığım duygudan ibaret onu alamazsam olmuyor. Ama bu şekilde düşünmen cidden üzdü ben böyle biri değilim. :)

ayyy annemde sürekli lafa tutuyor beni kadının sohbet edeceği tuttu ayoll neyseki süremiz içerisinde tamamladık @Bully @mrt-06 :A

Bu hafta da yırttık :A @destere ördeğe 2 bana 6 vererek kurtarmış beni :A Neyse bundan sonra artık en bomba şarkılarım geliyor :A

Bu arada Rafet'i de aynı şekilde kurtarmışsın destere ya ben ya Rafet elenecekti muhtemelen senin sayende kurtardık :A