Rica ederiz abla umarım haftayı atlatmayı başarırsın![]()
Çok teşekkürler elticim.PUAN durumu 23:00 da
@destere oyları
Zeki Müren - Dudaklarında Arzu = 9 puan
Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş = 8 puan
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum = 7 puan
Feridun Düzağaç - Unutama Beni = 6 puan
Erkin Koray - Tek Başımıza = 5 puan
Ferhat Göçer - Git = 4 puan
Mirkelam - Unutulmaz = 3 puan
Mehmet Erdem - Gibi Gibi = 2 puan
Murat Dalkılıç - La Fontaine = 1 puan
Şu an iyi puan verseydim sesin çıkmayacaktı eminim. Ama geçen haftaki tepkim şakadan ibaret Batuhan bana düşük verdiği hafta sonrasında yine iyi vermiştim örnek olarak verirsem. Bu hafta yine iyi verdim ama o kötü vermiş. Haftaya sevdiğim şarkıyla gelirse yine iyi veririm. Bu yarışmada önceliğim aldığım duygudan ibaret onu alamazsam olmuyor. Ama bu şekilde düşünmen cidden üzdü ben böyle biri değilim.Geçen haftaki tepkin olmasa bunları demezdim, beğenmemiş der geçerdim. Ama geçen haftaki o tepkinden sonra insan ister istemez şaşırmıyor bu duruma, belki tesadüftür günahını almayayım yine de. Sadece kötü bir tesadüf olmuş o zaman.
biz yavasta sunsak hızlıda sunsak bitiş saatimize denk geliyorEmeklerine sağlık kraliçem yine keyifli bir program oldu tam 23'de bitirdin.@Çiğdem-
Bana da durup durup sonuçlarda iş verecekleri tutuyor bazen sinir oluyorum
Hadi gelsin o zaman puan durumu![]()
puan durumu eklendi herkese teşekkürler
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab