Fotoğrafları da @Harunnn60 seçti değil mi, Katy Perry'nin böyle bir fotoğrafını @Çiğdem- in seçmesi mümkün değil çünkü
@MasacRE- senin yüzünden elenecek çocuk şarkısına konsantre olamıcakTabii ki ben seçtim. @Çiğdem- e bırakmak deli işi olabilir.
İşte gerçek yoldaş zor günlerde bellii olur @Tolstoyevski helal olsun.
İnşallah gitmezsinBu hafta Ferhat Göçer'in hit olmayı başarmış şarkılarından biri olan "Git" ile huzurlarınızda olacağız. Umarım beğenirsiniz, herkese bol şans.
@Bully @mrt-06 @vadikızı @MasacRE- @turkuazz @batuhankaralar @Tolstoyevski @OzaN @Dosi @destere @MEnes @tolgab @Sherlock @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Billy Kane @EFE UYSAL @Doğu @Harunnn60 @ozmoturk @dreamy @FaJi @mesmeso61 @xemrexxx @Tzira @Mr.At
Bu halleri bile birçok erkeğin hayalini süslüyor.Şöyle şu fotoyu koyayımda herkesin hayallerine limon nasıl sıkılırmış göstereyim. @Çiğdem- gibi oldum iyice.:s.s
Ekli dosyayı görüntüle 55129
Şunlarda bonus.
Ben daha ilk mesajda takılı kaldım, kim ne şarkı paylaşmış ona bile bakamıyorum işim zor bu hafta@MasacRE- senin yüzünden elenecek çocuk şarkısına konsantre olamıcak
Bu halleri bile birçok erkeğin hayalini süslüyor.
Ne süper ne berbat. Depodaki güzel şarkıları çıkarmanı bekliyoruz. Takvim olur Cennet olurBeğenmedin mi
Bu hafta tıpkı "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" gibi başka bir efsane Barış Manço şarkısı olan Gibi Gibi ile karşınızdayız. Yüksek puanlarınıza talibiz
(0:34-2:03 arası)
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
Bugün formundasın aga. Her mesajına gülüyorum Allah razı olsun iyi geldi bugün mutsuzluk hakimdi ruhumda.Öyle mi benim neden haberim yok? Külliyeden teyit edeyim bu bilgiyi Doğru değilse tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ederler seni
Takvim Yok listemde Ama Cennet kısmetse finaldeNe süper ne berbat. Depodaki güzel şarkıları çıkarmanı bekliyoruz. Takvim olur Cennet olur
Şarkımı beğendin miTakvim Yok listemde Ama Cennet kısmetse finalde
Beter ol.
Dinlediğim şarkılardandı zamanında ama bakalımŞarkımı beğendin mi
8 puandan aşağı verirsen biletini keserim ona göreDinlediğim şarkılardandı zamanında ama bakalım
Sanırım tam puanın gideceği yer belli olduBu hafta Tek Başına mıyız?
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai@Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab