Fotoğrafları da @Harunnn60 seçti değil mi, Katy Perry'nin böyle bir fotoğrafını @Çiğdem- in seçmesi mümkün değil çünkü![]()
@MasacRE- senin yüzünden elenecek çocuk şarkısına konsantre olamıcakTabii ki ben seçtim.@Çiğdem- e bırakmak deli işi olabilir.
İşte gerçek yoldaş zor günlerde bellii olur @Tolstoyevski helal olsun.![]()
![]()
İnşallah gitmezsinBu hafta Ferhat Göçer'in hit olmayı başarmış şarkılarından biri olan "Git" ile huzurlarınızda olacağız. Umarım beğenirsiniz, herkese bol şans.
@Bully @mrt-06 @vadikızı @MasacRE- @turkuazz @batuhankaralar @Tolstoyevski @OzaN @Dosi @destere @MEnes @tolgab @Sherlock @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Billy Kane @EFE UYSAL @Doğu @Harunnn60 @ozmoturk @dreamy @FaJi @mesmeso61 @xemrexxx @Tzira @Mr.At
Bu halleri bile birçok erkeğin hayalini süslüyor.Şöyle şu fotoyu koyayımda herkesin hayallerine limon nasıl sıkılırmış göstereyim.@Çiğdem- gibi oldum iyice.:s.s
Ekli dosyayı görüntüle 55129
Şunlarda bonus.
Ben daha ilk mesajda takılı kaldım, kim ne şarkı paylaşmış ona bile bakamıyorum işim zor bu hafta@MasacRE- senin yüzünden elenecek çocuk şarkısına konsantre olamıcak![]()
Bu halleri bile birçok erkeğin hayalini süslüyor.![]()
Ne süper ne berbat. Depodaki güzel şarkıları çıkarmanı bekliyoruz. Takvim olur Cennet olurBeğenmedin mi![]()
Bu hafta tıpkı "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" gibi başka bir efsane Barış Manço şarkısı olan Gibi Gibi ile karşınızdayız. Yüksek puanlarınıza talibiz
(0:34-2:03 arası)
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
Bugün formundasın aga.Öyle mi benim neden haberim yok?Külliyeden teyit edeyim bu bilgiyi
Doğru değilse tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ederler seni
![]()
![]()
Takvim Yok listemde Ama Cennet kısmetse finaldeNe süper ne berbat. Depodaki güzel şarkıları çıkarmanı bekliyoruz. Takvim olur Cennet olur![]()
Şarkımı beğendin miTakvim Yok listemde Ama Cennet kısmetse finalde![]()
Beter ol.
Dinlediğim şarkılardandı zamanında ama bakalımŞarkımı beğendin mi![]()
8 puandan aşağı verirsen biletini keserim ona göreDinlediğim şarkılardandı zamanında ama bakalım![]()
Sanırım tam puanın gideceği yer belli olduBu hafta Tek Başına mıyız?
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai@Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab