MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Şarkımız değişime uğruyor ve içime sinmese de liste dışı bıraktığım ancak yeniden düşünüp listeme aldığım "Gül Ki" şarkısıyla bu haftaya ambargo koymaya geliyoruz. :A

@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
bak oldu simdi ama digeri kötu degildi sadece final puan sansi azdi bence

Hhaha ünlü değil zaten ilk defa duydum adını :A :A :A

@mrt-06 kargodan yaygın bir şarkıydı ama zeki beyinde yorumu kusursuz tabi :Z

onun hatrına birşey çıkar artık senden :A :A :A

Evet Kargo'nun yorumu da çok güzel hatta telefonum da var arada dinliyorum. :D Zeki Müren daha slow söylüyor, sözleri de çok güzel bence şarkının. :bhr:

İnsanın sevişesi geliyor. :A @destere (Yani dostlık manasında. :F)

Bir defasında rüyamda da bu şarkıyı söylüyordum harikaydı. :bhr:

Belli bi efkarı var. Sevdim yorumunu. Sözleri alıp götürüyor.:X

Sen ne anlarsın Türk halk müziğinden :A

Ay sen sus baş melun :F
çocuk zeki müren ile yarışıyor senden daha iyi bildiği kesindir ayoll @mrt-06 :A :A :A

Belli bi efkarı var. Sevdim yorumunu. Sözleri alıp götürüyor.:X
Tabi aynı şarkı ama tarzları ayrıydı kargo rock söylemiş zeki bey türk sanat müziği tarzında söylemiş ama her iki yorumda güzel evet bu haftada iyi olucak belli :Z:Z:Z

çocuk zeki müren ile yarışıyor senden daha iyi bildiği kesindir ayoll @mrt-06 :A :A :A

Tabi aynı şarkı ama tarzları ayrıydı kargo rock söylemiş zeki bey türk sanat müziği tarzında söylemiş ama her iki yorumda güzel evet bu haftada iyi olucak belli :Z:Z:Z
Onu da eleyemedik neyse Feridun ile kapışsınlar işime gelir :A :A

Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde :A

Şu Sermiyan Midyat ve Ebru Cünd... oynadığı dizi vardı onun jeneriğini kullanacak mısın:D

Şarkımız değişime uğruyor ve içime sinmese de liste dışı bıraktığım ancak yeniden düşünüp listeme aldığım "Gül Ki" şarkısıyla bu haftaya ambargo koymaya geliyoruz. :A

@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
yanına kalmazın nakaratı bile döver bu şarkıyı ayoll o vurgu bu şarkıda yok bence şuana kadarkı en zayıf seçimin oldu önceki kendi şarkılarına kıyasla :A :A :A

Öncekinin klip hali daha iyiydi :)

"Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım
Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım
En dereye dereye dere belune gelsun
Benden başka seversen iki gözün kör olsun

Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur
Sevup da alamamak ölümün gardeşidur

Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan
Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan
Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum
Siz orada oturun ben burada ağlarum

Başundaki puşinun dali var çiçeği yok
Benum deli gonlümun senden geçeceği yok"

Recap: 00.45-01.45

@batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @OzaN @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy