Diziyi ara ara izliyorum Mahir'in Hülya ile konuşmaları çok iyi,dediğin gibi bi Hülya anlıyorBe dediğini bi Hülya anlıyor zaten.![]()
Diziyi ara ara izliyorum Mahir'in Hülya ile konuşmaları çok iyi,dediğin gibi bi Hülya anlıyorBe dediğini bi Hülya anlıyor zaten.![]()
Diziyi ara ara izliyorum Mahir'in Hülya ile konuşmaları çok iyi,dediğin gibi bi Hülya anlıyor![]()
Hülya Mahir diziyi çok iyi,dizinin olmazsa olmalarıBende ara ara bu ikili için bakıyorum. Özellikle Hülya reis bayılıyorum.![]()
Bölüm durgun başladıEvet çocukları pistten alalım çünkü esas dizimiz başlamış bulunmakta.
Şu an öyle aksiyonluk bir konu kalmadı ki zaten. Aslında Cem zamansız öldü.Bölüm durgun başladısence
Hayır tempolu geçsin Hazer i piskoposta bağlasalar takıntılı aşk olsa Hülya'ya karışı ile Hülya savaşsa falan başlarŞu an öyle aksiyonluk bir konu kalmadı ki zaten. Aslında Cem zamansız öldü.
Ona zaman yok. Kaç bölüm kaldı şurada finale. Artık Bayram'dan gideceklerdir.Hayır tempolu geçsin Hazer i piskoposta bağlasalar takıntılı aşk olsa Hülya'ya karışı ile Hülya savaşsa falan başlar
Şimdi eğlence başlıyor![]()
Yoki, Hazer bu bölümden sonra resmen kötü adam olacak. Fragmanda da gösterdiler. Gerizekalı kardeşinin intiharından Kerim'in ne suçu varsa artık.Ona zaman yok. Kaç bölüm kaldı şurada finale. Artık Bayram'dan gideceklerdir.
Kaç bölüm kaldı finalimize?Yoki, Hazer bu bölümden sonra resmen kötü adam olacak. Fragmanda da gösterdiler. Gerizekalı kardeşinin intiharından Kerim'in ne suçu varsa artık.
55'te bitecek, yani 7 bölüm var.Kaç bölüm kaldı finalimize?
O 7 bölümde bence çok şey olacak.55'te bitecek, yani 7 bölüm var.