1890 a gönderiyorsun kimi yazıcaksan Berna Bulut ya da Gökhan
elenmesini istedğimizi yazmıyormuyuz ayoll erdinin elenmesi için ne yazmamız lazım şu efenin gorilini şutlasakErdi'nin karşısında 3 kişi var potada, o üçüne de oy mu atacan yani
1890 a gönderiyorsun kimi yazıcaksan Berna Bulut ya da Gökhan
elenmesini istedğimizi yazmıyormuyuz ayoll erdinin elenmesi için ne yazmamız lazım şu efenin gorilini şutlasakErdi'nin karşısında 3 kişi var potada, o üçüne de oy mu atacan yani
Hayır desteklediğin yarışmacının kalması için oy veriyorsun Erdi'yi şutlamak istiyorsan karşısındaki 3 kişiye de oy atman lazım o zamanelenmesini istedğimizi yazmıyormuyuz ayoll erdinin elenmesi için ne yazmamız lazım şu efenin gorilini şutlasak
İşte Berna yaz 1890a gönderelenmesini istedğimizi yazmıyormuyuz ayoll erdinin elenmesi için ne yazmamız lazım şu efenin gorilini şutlasak
Hayır desteklediğin yarışmacının kalması için oy veriyorsun Erdi'yi şutlamak istiyorsan karşısındaki 3 kişiye de oy atman lazım o zaman
İşte Berna yaz 1890a gönder
AAA ne o öyle ayoll ben @mrt-06 a katılarak bağış yapıcamAbi şu program için SMS atmayın ya yazıktır günahtır, zaten Acun kendi ayarlıyor... Bunun yerine BAĞIŞ yazıp 2868'e gönderin en azından Kızılay'a para kazandırmış olursunuz.
Salı gecesi şu müzik çalmadan hemen önce etiketleriz seni merak etme cadıcımelenicek kişi tam şutlanıcakken bana haber edin @Bully @EFE UYSAL izlediğim bölümde kim gitmiş bakayım bari ama tam şutlanıcakken haber edin
23:40da konsey var işte Salı Yarın İçerde geç başlar belki oyunu izleyebilirsinizelenicek kişi tam şutlanıcakken bana haber edin @Bully @EFE UYSAL izlediğim bölümde kim gitmiş bakayım bari ama tam şutlanıcakken haber edin
Zaten bir daha öyle full bakma bağımlılık yapar sonra dizilerini bırakırsındaha izlemem survivor ama ilhan ademi döver inş @Bully
Senin yaşlı kurt İlhan mı dövecek boksçu Adem'imizidaha izlemem survivor ama ilhan ademi döver inş @Bully
Bu hafta elenirse görürüm ben onları Acun parkur heyecanı için kimsenin gözünün yaşına bakmaz
Ay hadi inşallah Erdi'yi oya boğacağım
Semih gibi olsaydı performansı tmdı ama hiç yokAy hadi inşallah Erdi'yi oya boğacağım