Kavgalara uzak olduğu için şanslı ama fark edilir fark edilmez elenecektirBakalım ne zaman olacak bu durum
![]()
Aynen kavgalara girmemeyede özen gsteriyor gibi ben hiç kavgalarda burcağı görmedim
Kavgalara uzak olduğu için şanslı ama fark edilir fark edilmez elenecektirBakalım ne zaman olacak bu durum
![]()
iddayı kaybetmen kötü oldu ama iyi dayandın ben olsam ben 1 günde iddayı kaybederdim
aa tabiŞimdi 2 kişi daha çıkacak şimdi SMS oylaması başlıcak ,![]()
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziye2 dokunulmazlık oyunu oynanıyor, biri Cumartesi biri Pazar
Bugün de ikinci konsey var. Toplamda 4 kişi potaya giriyor, Salı da biri şutlanacak işte![]()
Vatanım Sensin kitlesi Tayyibe yakın değil zaten normalaa tabi
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziyeaa şimdide içerdeyi kurutucak @Bully
![]()
Halbuki efsane bir bölüm geliyordu çok üzüldümaa tabi
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziyeaa şimdide içerdeyi kurutucak @Bully
![]()
Erdi Reise yazık olurBulut ve Gökhan aday bencede Gökhan gider
Bernaya veririm ben kalsın o![]()
Erdi Reise yazık olur![]()
Erdi'nin karşısında 3 kişi var potada, o üçüne de oy mu atacan yaninasıl mesaj atılıyor @Bully şu erdiyi şutlayalım bende mesaj atayım ilk kez![]()
1890 a gönderiyorsun kimi yazıcaksan Berna Bulut ya da Gökhannasıl mesaj atılıyor @Bully şu erdiyi şutlayalım bende mesaj atayım ilk kez![]()