Kavgalara uzak olduğu için şanslı ama fark edilir fark edilmez elenecektir Bakalım ne zaman olacak bu durum
Aynen kavgalara girmemeyede özen gsteriyor gibi ben hiç kavgalarda burcağı görmedim
Kavgalara uzak olduğu için şanslı ama fark edilir fark edilmez elenecektir Bakalım ne zaman olacak bu durum
iddayı kaybetmen kötü oldu ama iyi dayandın ben olsam ben 1 günde iddayı kaybederdim
aa tabiŞimdi 2 kişi daha çıkacak şimdi SMS oylaması başlıcak ,
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziye aa şimdide içerdeyi kurutucak @Bully2 dokunulmazlık oyunu oynanıyor, biri Cumartesi biri Pazar
Bugün de ikinci konsey var. Toplamda 4 kişi potaya giriyor, Salı da biri şutlanacak işte
Vatanım Sensin kitlesi Tayyibe yakın değil zaten normal Diriliş artmıştıaa tabi
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziye aa şimdide içerdeyi kurutucak @Bully
Halbuki efsane bir bölüm geliyordu çok üzüldümaa tabi
baya dayandık ayoll perşembe olmasa yine olmucaktı ama erdoğan sayesinde oldu birazda 3 reyting kaybettirdi diziye aa şimdide içerdeyi kurutucak @Bully
@Çiğdem- oylama başladı oylar Erdi ve Bernaya
Erdi Reise yazık olurBulut ve Gökhan aday bencede Gökhan gider
Bernaya veririm ben kalsın o
Erdi Reise yazık olur
Erdi'nin karşısında 3 kişi var potada, o üçüne de oy mu atacan yaninasıl mesaj atılıyor @Bully şu erdiyi şutlayalım bende mesaj atayım ilk kez
1890 a gönderiyorsun kimi yazıcaksan Berna Bulut ya da Gökhannasıl mesaj atılıyor @Bully şu erdiyi şutlayalım bende mesaj atayım ilk kez