Kanal D Adı Efsane - Dizi Yorumları

4. bölümde kalmıştım en son. Ah ah şu dizi sürelerimiz bir kısa olsa hemen halledicem. Ama işte o 2 saatte ben neler neler yapıyorum :D Bu gece yetişmeye çalışacağm :)

Bölüm şahane gidiyor.

Oha babası yaptırmış her şeyi .ss

Son düzenleme:
Bölüm şahaneydi. Son sahnede süperdi. Bundan sonra neler olacak bakalım. Tarık ile Bahar birleşirse Seçil çılgına dönecektir gelsin kıyamet :A

Bölüm şahaneydi. Özellikle her şeyi Hakan'ın babasının yapmış olduğunun ortaya çıkması güzel bir ters köşeydi. Son sahne çok etkileyiciydi. Hem Erdal Beşikçioğlu, hemde Almila Ada çok iyi oynuyorlar. Dizide oyunculuğu kötü diyebileceğim kimse yok, dizinin bu yönünü de çok seviyorum.

İlerleyen bölümlerde yavaş yavaş Hakan ve Melis, Tarık ile Bahar yakınlaşmalarını göreceğiz tahminen. Buda hem Kıvanç, hemde Seçil'i tehlikeli bir hale getirecektir. Onun dışında artık basketbol konusuna geri dönsek bence daha güzel olacak, dizinin dram değilde, basketbol konusundan ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...

Farklı şeyler bekliyorum. Fazla duygusal gittiler son bölüm. Böyle giderse bırakmayı düşünebilirim.

Ben duygusal şeyleri seviyorum ki. Buna başka bir amaçla başladığım için böyle oldu. :D Koçum Benim gibi bir şey olsaydı ne kadar güzel olurdu. Odunlukla alakası yok :D
Bence draması çok güzel dizinin :A basketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazım :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan