Evet yayınlandı
İzlemedin mi yoksa
Tüh ya, ben kaçırmışım.
Evet yayınlandı
İzlemedin mi yoksa
Ben bu dizite basketboll dizisi diye basladım ama yine klasik hastane olayına döndüler reytinginde düşmesi normal ayoll bir an önce basketboola koçum benim gibi ağırlık vermeleri lazım yoksa bu diziye yazık olur
Abi dizi çok iyi ya
Arka sokaklar taktiği @Çiğdem- arka sokaklardada böyle olduBen bu dizite basketboll dizisi diye basladım ama yine klasik hastane olayına döndüler reytinginde düşmesi normal ayoll bir an önce basketboola koçum benim gibi ağırlık vermeleri lazım yoksa bu diziye yazık olur
Yanlış konu üzerinden ilerliyorlar. Klişeye bağlamazlar umarım.
dünkü bölüm güzeldi ama basketbool var diye başladım ben diziye konu kayboldu ayoll
Ne kadar odunsun az romantik duygusal olFarklı şeyler bekliyorum. Fazla duygusal gittiler son bölüm. Böyle giderse bırakmayı düşünebilirim.
Ben duygusal şeyleri seviyorum ki. Buna başka bir amaçla başladığım için böyle oldu. Koçum Benim gibi bir şey olsaydı ne kadar güzel olurdu. Odunlukla alakası yokNe kadar odunsun az romantik duygusal ol
Bence draması çok güzel dizinin basketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazımBen duygusal şeyleri seviyorum ki. Buna başka bir amaçla başladığım için böyle oldu. Koçum Benim gibi bir şey olsaydı ne kadar güzel olurdu. Odunlukla alakası yok